0604492300

Živeti sa bojama

Ziveti sa bojama

Modernom coveku potreba za uredjenjem neposrednog zivotnog okruzenja postaje sve vazniji cinilac.Izuzetno znacajno mesto prilikom uredjenja prostora premazi sa kojim se postize zastita i dekoracija zidnih povrsina kako u enterijeru tako i u eksterijeru ,za tu namenu mogu se koristiti premazi Kraft.Kompanija “Druckfarben Hellas AEBE” osnovana je 1970. godine u glavnom gradu Grčke. Iako je punih 30 godina osnovna delatnost firme bila proizvodnja flekso i roto štamparskih boja, 2000.godine ove godine ova kompanija odlučuje da uvede novine. Zbog toga menja strategiju i proširuje svoj proizvodni program. Naime, te godine kompanija ulazi u segment premaza za građevinarstvo i široku potrošnju kupovinom jednog od najvecih grčkih proizvođača boja – “Hlios AEBE”.Tokom godina “Druckfarben Hellas AEBE” raste i postepeno osvaja sve veći deo tržišta ne samo u Grčkoj već i u drugim zemljama u regionu.

Kompanija beleži značajan rast u  poslovanju kroz svoje firme u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj,na čijim tržištima osvaja sve veći broj potrošača. Trenutno je u izgradnji u izgradnji fabrika boja u Rumuniji, a za Srbiju se početak ili kupovina već postojeće fabrike planira za iduću godinu, čime bi se proizvodi još više približili potrošaču.Svi proizvodi kompanije “Druckfarben Hellas AEBE” visokog su kvaliteta i izrađeni od vrhunskih sirovina. U prilog
tome govori i činjenica da ova kompanija poseduje standarde ISO 9001, ISO 14001 i da je prvi grčki proizvođač boja koji je dobio EMAS ekološki sertifikat. Svi proizvodi ovog proizvođača kreirani su po najstrožim ekološkim i profesionalnim standardima, što znači da nisu škodljivi za zdravlje ljudi i da čuvaju okolinu.

Kraft
Proizvodni asortiman koji se na tržištu pojavljuje pod nazivom Kraft pokriva kompletnu paletu proizvoda visokog kvaliteta nudeći potpunu zaštitu i dekoraciju svih vrsta podloga.
Proizvodi Kraft namenjeni su za tretiranje unutrašnjih zido-va, fasada, drvenih površina, metala, a tu su i boje za specijalne namene.
Iz bogate palete od preko stotinu proizvoda izdvajamo Kraft Acrylic akrilnu boju za unutrašnje i spoljne zidove.Kraft Acrylic je 100% akrilna boja, vodorastvorna, vrhunskog kvaliteta, boja koja se podjednako može koristiti i u enterijeru i u eksterijeru. Dobro se nanosi na žbuku, cement i slične podloge. Ima vrlo dobru adheziju, otporna je na kišu,štetne vremenske uticaje i morsku vlagu. Kraft Acrylic boja ima izuzetnu trajnost i briljantno je bela.Zahvaljujući savremenom sistemu za nijansiranje Kraft Mix,može se tonirati u više od 2000 različitih nijansi.

Zbog svojih karakteristika ova boja posebno se preporučuje u morskim i planinskim predelima.Jedan litar Kraft Acrylic boje pokriva zidnu površinu od 11 m2. Preporučena debljina suvog filma je samo 45 mikrona, što ovom proizvodu i omogućuje tako veliku pokrivnu moć. Savetuje se da prilikom nanošenja ove boje temperatura vazduha ne bude niža od 10 0 C ni viša od 35 0 C. Kao i kod svake boje, i kod ove je odgovarajuća priprema površine od izuzetnog značaja. Tretirana površina mora biti suva i čista, bez otirućih čestica. Ukoliko se nanosi na nov beton, prethodno je potrebno naneti jedan sloj premaza Kraft Wall Primer.

Kraft Wall Primer je emulziona transparentna zidna podloga za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Alkalno je otporna, povećava retenciju i smanjuje apsorpciju površine. Na taj način,omogućava veću adheziju i trajnost finalnog premaza. Razređuje se sa vodom do 400%, a jedan litar premaza dovoljan je da prekrije od 32 do 42 m2. Površina mora biti čista, suva i bez otirućih čestica.

Do sledećeg bloga, uživajte!

© IT’S YOUR WORLD.BUILD IT. Ag-adaptacija za nijansu bolji ! – Tradicija uspeha – SNAGA JE U NAMA!

5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tabela sadržaja
Plafon od cigle

Cigla je jedan od najstarijih građevinskih materijala. Nekada su plafoni od cigle bili često u upotrebi, ali je danas situacija

Pozovite nas

Ako vam je potrebno profesionalno krečenje ili bilo koji molerski radovi, naš tim je spreman da ispuni svaku vašu želju, pozovite nas: