Pretraga

0604492300

Živeti sa bojama

Ziveti sa bojama

Modernom coveku potreba za uredjenjem neposrednog zivotnog okruzenja postaje sve vazniji cinilac.Izuzetno znacajno mesto prilikom uredjenja prostora premazi sa kojim se postize zastita i dekoracija zidnih povrsina kako u enterijeru tako i u eksterijeru ,za tu namenu mogu se koristiti premazi Kraft.Kompanija “Druckfarben Hellas AEBE” osnovana je 1970. godine u glavnom gradu Grčke. Iako je punih 30 godina osnovna delatnost firme bila proizvodnja flekso i roto štamparskih boja, 2000.godine ove godine ova kompanija odlučuje da uvede novine. Zbog toga menja strategiju i proširuje svoj proizvodni program. Naime, te godine kompanija ulazi u segment premaza za građevinarstvo i široku potrošnju kupovinom jednog od najvecih grčkih proizvođača boja – “Hlios AEBE”.Tokom godina “Druckfarben Hellas AEBE” raste i postepeno osvaja sve veći deo tržišta ne samo u Grčkoj već i u drugim zemljama u regionu.

Kompanija beleži značajan rast u  poslovanju kroz svoje firme u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj,na čijim tržištima osvaja sve veći broj potrošača. Trenutno je u izgradnji u izgradnji fabrika boja u Rumuniji, a za Srbiju se početak ili kupovina već postojeće fabrike planira za iduću godinu, čime bi se proizvodi još više približili potrošaču.Svi proizvodi kompanije “Druckfarben Hellas AEBE” visokog su kvaliteta i izrađeni od vrhunskih sirovina. U prilog
tome govori i činjenica da ova kompanija poseduje standarde ISO 9001, ISO 14001 i da je prvi grčki proizvođač boja koji je dobio EMAS ekološki sertifikat. Svi proizvodi ovog proizvođača kreirani su po najstrožim ekološkim i profesionalnim standardima, što znači da nisu škodljivi za zdravlje ljudi i da čuvaju okolinu.

Kraft
Proizvodni asortiman koji se na tržištu pojavljuje pod nazivom Kraft pokriva kompletnu paletu proizvoda visokog kvaliteta nudeći potpunu zaštitu i dekoraciju svih vrsta podloga.
Proizvodi Kraft namenjeni su za tretiranje unutrašnjih zido-va, fasada, drvenih površina, metala, a tu su i boje za specijalne namene.
Iz bogate palete od preko stotinu proizvoda izdvajamo Kraft Acrylic akrilnu boju za unutrašnje i spoljne zidove.Kraft Acrylic je 100% akrilna boja, vodorastvorna, vrhunskog kvaliteta, boja koja se podjednako može koristiti i u enterijeru i u eksterijeru. Dobro se nanosi na žbuku, cement i slične podloge. Ima vrlo dobru adheziju, otporna je na kišu,štetne vremenske uticaje i morsku vlagu. Kraft Acrylic boja ima izuzetnu trajnost i briljantno je bela.Zahvaljujući savremenom sistemu za nijansiranje Kraft Mix,može se tonirati u više od 2000 različitih nijansi.

Zbog svojih karakteristika ova boja posebno se preporučuje u morskim i planinskim predelima.Jedan litar Kraft Acrylic boje pokriva zidnu površinu od 11 m2. Preporučena debljina suvog filma je samo 45 mikrona, što ovom proizvodu i omogućuje tako veliku pokrivnu moć. Savetuje se da prilikom nanošenja ove boje temperatura vazduha ne bude niža od 10 0 C ni viša od 35 0 C. Kao i kod svake boje, i kod ove je odgovarajuća priprema površine od izuzetnog značaja. Tretirana površina mora biti suva i čista, bez otirućih čestica. Ukoliko se nanosi na nov beton, prethodno je potrebno naneti jedan sloj premaza Kraft Wall Primer.

Kraft Wall Primer je emulziona transparentna zidna podloga za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Alkalno je otporna, povećava retenciju i smanjuje apsorpciju površine. Na taj način,omogućava veću adheziju i trajnost finalnog premaza. Razređuje se sa vodom do 400%, a jedan litar premaza dovoljan je da prekrije od 32 do 42 m2. Površina mora biti čista, suva i bez otirućih čestica.

Do sledećeg bloga, uživajte!

© IT’S YOUR WORLD.BUILD IT. Ag-adaptacija za nijansu bolji ! – Tradicija uspeha – SNAGA JE U NAMA!

5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tabela sadržaja
Cene stanova u Beogradu

Beograd, prestonica Srbije, oduvek je privlačio pažnju svojom raznovrsnom ponudom stanova. Nekretninski pejzaž grada nudi širok spektar opcija, od tradicionalnih

Pozovite nas

Ako vam je potrebno profesionalno krečenje ili bilo koji molerski radovi, naš tim je spreman da ispuni svaku vašu želju, pozovite nas: