Pretraga

0604492300

Cenovnik

Konačni cenovnik se formira prema kvadraturi, mestu objekta i drugim faktorima u konkretnom slučaju. Izlazak na teren je besplatan a ponuda neobavezujuća.

Akcije i stalni popusti su na : Vece povrsine i Prazne objekte. Radove Vam izvodi profesionalna firma specijalizovana za molersko farbarske radove.

Sve cene koje ćete pročitati na ovoj stranici su orijentacionog karaktera. Cenovnik se može korigovati u zavisnosti od količine i međusobnog dogovora. Kako bi smo lakše odredili cenu svih radova možete popuniti naš Formular. Naš cenovnik molerskih radova pogledajte u nastavku…

Cenovnik molersko-farbarskih radova

Untitled (800 × 1228 Px)

Ako se radi poludisperzijom Maxipol ili Jupol, cena sa našim transportom, radom, zaštitom, materijalom i osnovnim grubim čišćenjem je   5  u belo – 5,5   u tonu m².
Način rada je sledeći:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Prva i druga ruka gletovanja Ceresit program,Maximin program,Bekament program
3. Yub slovenački program,
4. Mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine,
5. Prva i druga ruka krečenja.

Ako se radi disperzivnom vodoperivom bojom Maxidis ,Maxidis F, Ultradis, Jupolgold cena sa našim transportom , radom , zaštitom , materijalom i osnovnim grubim čišćenjem je po 5 €  u belo – 5,5 € u tonu  .
Način rada je sledeći:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Prva i druga ruka gletovanja Ceresit,Maxima,Bekament
3. Yub slovenački program,
4. Mašinsko šmirglanje, pajanje zidova od prašine,
5. Prva i druga ruka krečenja.

Kada su u pitanju akrilne boje cena sa našim radom, zaštitom, materijalom i čišćenjem je 7 u belo – 10 u tonu + na to se dodaje nasa glet masa (Ceresit program), Knauf program “extra finish“, “super finish“, Knauf Finitura Q3, Q4 standard. Ako u  baznom tonu izaberete boju mixovanje tona ide o vasem trosku mixujete u farbari(mi usluzno mozemo da donesemo racun i boju). Način rada je sledeći:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Prva, druga i treća ruka gletovanja,
3. Mašinsko šmirglanje 2.ruke sa vodenom najfinijom smirglom, pajanje zidova od prašine,4.Pred bojenje
5. Prva, druga i po potrebi treća ruka krečenja ako su zahtevniji bazni tonovi..

7

Možemo Vam preporučiti i gletovanje sa staklenim veo,tapetama od fiberglasa ili sa rabic mrežicom lepkom gde su daleko kvalitetniji radovi. Učvrste se i ublaže se zidovi ako su krivi, nema pucanje gleta. Cena sa našim materijalom je 8 stakleni veo  – 10 € rabic mreza lepak  po . Za takvu vrstu gletovanja radi se:
—————————–
1. Podlogiranje,
2. Utapanje mrežice u lepak,
3. Dve ruke gletovanja,
4. Mašinsko šmirglanje žirafom, pajanje zidova od prašine,
5. Prva i druga ruka krečenja.

Sanacija vlage i budji aparatima za izvlacenje vlage,velika priprema,ugradnja  hidroizolacije thermo gleta i boje  16 € po  m² + materijal(hidroizolacija i thermo glet)

Krečenje poludisperzijom Maxipol sa našim radom i materijalom u belo iznosi 2,2 po . Ako su u pitanju dva Ili vise tonova 2,5 po uz mešanje Jubovim koncentratima (koriscenje podloge,kalijumov sapun, antifugicidnih antibakterijskih sredstava).Ako želite odvajanje i ukrštanje boja cena se formira pa dogovoru.

Kada se radi o nanosu disperzivne vodoperive boje Maxidis,Maxidis F,Ultradis sa našim radom i materijalom u belo cena je 2,2 po metru kvadratnom . Ako pak želite više od dva tona cena je od   2,5 po sa miksovanjem Jubovim koncentratima (koriscenje podloga,kalijumov sapun ,antifugicidnih antibakterijskih sredstava).

Krečenje sa akrilnim bojama u belo i tonu 2,5 €  sa Vasim materijalom po (koriscenje podloge, kalijumov sapun , antifugicidnih antibakterijskih sredstava)..

Priprema za krečenje - Pojedinačne cene

Pomeranje i zaštita nameštaja, i podnih površina PVC folijom pre početka radova i oblepljivanje krep trakom, vracanje nameštaja i osnovno grubo čišćenje je 1,5  po kvadratu.

Zaštita debelim najlonom, karton rolna, krep traka iznosi 1,5 – 2,5 po kvadratu.

Struganje ispucalih i slabo vezujucih slojeva boja, gleta, tapeta, spaklovanje španskog zida (ručno ili mašinski) iznosi 1 do 2,5  po metru kvadratu.

Nanošenje odgovarajuće podloge za jedan kvadratni metar iznosi 1 €.

Farbanje stiroporske ili gips lajsne akril  2  po kvadratnom metru.

Priprema i farbanje radijatora po rebru 2  sa materijalom.

Farbanje stolarije sa pripremom metra kvadratnog iznosi 12-14 € sa materijalom Vitex,Jub i Zorka lux program na uljanoj vodenoj akrlinoj bazi.

Izrada zidova dekorativnim masama metra kvadratnog iznosi 20-30 €.

Ugradnja aluminijumskih lajsni, polazna lajsne i ugradne. Dužni metar iznosi 3  sa materijalom (rigips, ispuna, bandaž traka, alu lajsna).

Ugradnja lepak i mrezica 2. ruke rad i materijal 5 e

Demit fasada ruke 15 e /kv + skela + materijal

Špaletne, prozori, vrata, dužni metar je od 8-14  sa materijalom u zavisnosti od oštećenja.

Gletovanje zidova i plafona/dve ruke 3 po metru kvadratnom. Gletovanje zidova i plafona/tri ruke 4,5  po metru kvadratnom.

Mašinsko šmirglanje – Led svetlo Festool PLANEX LHS CIKLON Pre-separator CT-VA-20 sakuplja prašinu do 95% pre nego što dospe u mobilni usisivač – iznosi 1 € po kvadratnom metru.

Postavka tapeta, dekorativno uređivanje zidova od 10-12  po m2 (Vi obezbeđujete materijal, lepak i tapete) .

Bandažiranje pukotina iznosi 3  po dužnom metru.

Cenovnik gipsarskih radova

Izrada pregradnih zidova od gips ploča (Rigips, Knauf, Lafarge) na metalnoj podkonstrukciji. Cene gipsarskih radova se odnose na rad i materijal.

Cena za mkreće se od 30 (obložen sa jednom pločom i mineralnom vunom obostrano). Dok je 35 € ako se metar kvadratni oblaže sa dve ploče i mineralnom vunom obostrano.

Lepljenje ploča na zidove – suvo malterisanje 1m2    15 .

Oblaganje plafona sa podkonstrukcijom –  1m2   30 .

Oblaganje potkrovlja kosina sa podkonstrukcijom –  1m2   30 .

Skrivači sulfiti – metar dužni se kreće od 24 .

Lučni pregradni zid od 30-32 €/m2.

Lučna obloga zida 24 €/m2.

Lučni skrivač 24 € po dužnom metru.

Lučne kaskade 18 € po dužnom metru.

Ocrtavanje i bušenje rupa 3  po komadu.

P kutija i obloga cevi ili grede 16  po metru dužnom.

L kutija i obloga cevi u ćošku zida 16  po metru dužnom.

Cene elektroinstalacija i Parketarski radovi

Montaža rasvete po komadu od 5 – 15

Montaža galanterije uticnica i prekidaca po komadu 3 

Montaža instalacije od 25-30  za kvadratni metar sa radom i  materijalom

Busenje rupa u gipsu za spotove i postavljanje spotova 5 ,za vece od 7 do 10

Lepljenje led trake 5  po metru +materijal

Priprema za led spotove i traku 70  +materijal

Montaža razvodne table sa osiguračima po komadu  12 osiguraca 60  +materijal,24 osiguraca 120  +materijal,tabla 36 osiguraca 150 +materijal

Postavljanje lustera 20 do 60 zavisi od lustera i velicine

Rasvetu i galanteriju morate obezbediti.

Postavka laminata – 6  po kvadratu

Laminat lajsne po dužnom metru 1 

Parket sa lajsnama 14 €

Cenovnik keramičarskih radova

Montaža rasvete po komadu od 10 – 25 €.

Rušenje starih pločica, skidanje stare instalacije, demontaža, iznošenje i odvoženje šuta 350 .

Keramika klasika 15  po kvadratnom metru.

Navedene cene su bez PDV-a.Cene molersko farbarskih radova odnose se na povrsine vece od 100 kv,dekorativnih molerskih tehnika  vece od 20 kv,suvo montaznih gipsarskih radova vece od 20 kv. Ukoliko se u toku radova koristi skela,uracunava se dodatno u cenu. Svi poslovi malih kvadratura i cenovne vrednosti ispod 100e,u startu se naplacuju od 100 e na vise.Isplata se vrši po završenim radovima preko žiro računa ili gotovinski. Plaćanje se vrši u dinarima gornjem/kupovnom kursu NBS na dan plaćanja. Zadržavamo pravo promene cena u odnosu na pad ili rast istih na tržištu. Cena pojedinih radova zavise od proizvođača materijala. Ako imate nekih pitanja ili nedoumica, pišite nam slobodno.

Cene Stanova U Beogradu

Cene stanova u Beogradu

Beograd, prestonica Srbije, oduvek je privlačio pažnju svojom raznovrsnom ponudom stanova. Nekretninski pejzaž grada nudi širok spektar opcija, od tradicionalnih

Detaljnije »