0604492300

Keramičarski Radovi

Keramičarski radovi - AG-Adaptacija

Keramičarski radovi

Keramičarski radovi … Istina je da su postojeća kupatila mala (u proseku ispod četiri m2). Nega tela razvila se u intenzivnu dnevnu obavezu savremenog čoveka kojoj posvećuje prilično vremena i pažnje. Nezi tela pridružuje se i potreba da kupatilo na neki način bude mesto za održavanje zdravog psiho-fizičkog stanja. Uvece se u kupatilu oslobađamo i telesne nečistoće i psihičke napetosti koje su se nakupile tokom dana, a ujutru u kupatilu tražimo osveženje i mogućnost da dan započnemo s osećajem lagodnosti.

Kad čovek današnjice spominje kućno kupatilo, misli da mu taj prostor treba pružati upravo spomenute udobnosti, a ne da je to neka „mokra komora“ u kojoj će se moći samo na brzinu oprati. Ovakva promena stava prema kupatilu ukazuje na potrebu da se ubuduće grade veća i komfornija kupatila i da mogu danas i da se opreme i urede tako da pruzaju udoban stambeni prostor.

Savremene plocice koje zrače svežim bojama postepeno potiskuju iz kupatila porculan i kamen. Golim nogama više se ne staje na klizave i hladne keramičke pločice, već na debelu i udobnu prostirku. Zidovi raznih boja zamenili su one jednolične obložene belim keramičkim pločicama, a za oblaganje zidova upotrebljavaju se i velike ploče , drvene obloge pa i tkanine. U kupatilima se više pažnje posvećuje izdašnoj i svrsishodnoj rasveti, ugrađuju se dodatni elementi nameštaja-jednom rečju, sve se podrazumeva da se udobnost na koju smo navikli u stanu unese u punoj meri i u ovu prostoriju, i da se dočara umirujuća udobnost sklada i opuštenosti.

Keramičke pločice
Pločice su uvek u trendu. Ne propuštaju vodu i idealne su za kuhinje i kupatila, ali ih možete koristiti i u drugim prostorijama vašeg doma. Bojama i teksturama mogu potpuno da osveže i daju poseban karakter ambijentu. U ponudi pločica za kupatilo i kuhinju dizajneri su dali gotova rešenja za sve elemente i samim tim olakšali pravljenje krajnjeg izbora. Pločice ćete naći u svim dimenzijama. Mogu se naći i pločice nepravilnih ivica u rustičnom stilu. Ako imate kupatilo manje površine upotrebite pločice manjih dimenzija.

Interesuju vas keramičarski radovi i naše usluge? Pozovite nas!