Pretraga

0604492300

Pustite mašti na volju, a AG-Adaptaciji sređivanje zidova

Oblaganje zidova za uredan i lep prostor

Oštećene zidove, polomljene pločice u kupatilu i slične nesavršenosti u prostoru, idealno prikrivamo jedinstvenom tehnikom oblaganja zidova. Mi smo mađioničari u transformaciji enterijera, sa iskustvom dužim od dve decenije. 

Oblaganje zidova u Beogradu je posao koji AG-Adaptacija radi savršenom preciznošću. Kada naš majstorski tim završi sa vašim zidovima, imaćete utisak da su stvoreni da izgledaju upravo tako.

Suvo Malterisanje 1.

Pozovite stručnjake AG-Adaptacije i zakažite konsultacije. Zajedno ćemo osmisliti najbolje rešenje i učiniti vaš prostor komfornim i vrednim svakodnevnog boravka vaše porodice. Bilo da je reč o stanu, kući, kancelariji, salonu, hali ili bilo kakvom objektu, eksperti AG-Adaptacije su vešti majstori uređenja enterijera.

Naš broj je 0604492300 ili nam pišite mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Oblaganje Zidova 1.

5 razloga zašto da obložite zidove

Nekoliko je situacija u kojima je oblaganje zidova idealno rešenje za uređenje vašeg doma. Najpre, ukoliko je postojeći zid značajno oštećen te bi trebalo uložiti ozbiljnu sumu novca, materijal i vreme kako bi se sanirao. Oblaganje je efikasno rešenje, pre svega zato što je brzo i ekonomično. Naravno, može biti i vrlo efektno, jer je naš tim uvežban da sa gips-karton pločama izvodi čuda.

Da sumiramo, zašto angažovati tim AG-Adaptacije za oblaganje zidova u objektima na teritoriji Beogarda:

Oblaganjem zidova sačuvajte toplinu vašeg doma

Još jedna od prednosti oblaganja zidova je unapređenje izolacije. Na ovaj način, unutrašnjost vaših zidova biće pojačana dodatnim izolacionim slojevima, pa će stan ili kuća biti topliji tokom hladnih zimskih dana. To znači i manje energenata i naposletku jeftinije grejanje. Ovo važi i za hlađenje, odnosno održavanje temperature niskom tokom tropskih letnjih popodneva.

Osim toplotne, obloženi zidovi daju mogućnost i bolje zvučne izolacije. Zahvaljujući oblaganju zidova smanjićete buku u vašem stanu ili poslovnom prostoru. Takođe, iza gipsanih ploča moguće je postaviti i takozvanu parnu branu koja štiti od vlage.

Zaključak je da oblaganje zidova pozitivno utiče na kućni budžet i zdravlje ukućana.

Oblaganje Zidova3.

Čemu služi oblaganje zidova?

Gips-kartonske ploče mogu poslužiti i da se oblože grede ili stubovi koje želite da sakrijete i koji ruže enterijer prostora. Na ovaj način dobijate prefinjene estetske forme koje će zadiviti vaše goste, a dom učiniti modernim i prijatnijim za život.

Ovako možete prekriti i ružne cevi ili druge neugledne instalacije u vašem stanu. Obalaganje koje obavlja AG-Adaptacija je praktično, ali pre svega bezbedno. Koristimo materijale po najvišim standardima koji su otporni na različite uticaje. Ne morate brinuti o tome da će se obloga vašeg zida zapaliti ili oštetiti ako slučajno dođe u dodir sa manjom količinom vode.

Oblaganje Zidova 4.

Kako izgleda ceo proces?

Samo vašom odlukom! Sledeći korak je pozivanje AG-Adaptacije na broj 0604492300 ili slanje upita na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com. Naši eksperti u adaptaciji stana biće vam na raspolaganju u roku od jednog do maksimalno dva dana od inicijalnog kontakta.

Nakon što procenimo neophodne radove, materijal i preciziramo sve detalje, posao oblaganja zidova počinje.

Ne oklevajte, gipsarski radovi su naša specijalnost, pored ostalih molerskih radova i unapređenja prostora. AG-Adaptacija je uigran tim sa dugogodišnjom tradicijom i visokim profesionalnim standardima.

Koliko košta oblaganje zidova?

Cena oblaganja zida zavisi od više faktora, a jedan je stanje samog zida. Koliko će vas koštati ovi radovi zavisi i koje materijale ćemo koristiti i kolika je površina koja se radi. Okvirna cena je od 8 do 12 evra po kvadratnom metru.

Detaljniji cenovnik naših usluga možete videti OVDE. U svakom trenutku možete nam poslati upit za procenom na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com ili nas pozvati na broj 0604492300.

AG-Adaptacija je tim koji kreira lepotu i garantuje udobnost.