Pretraga

0604492300

Vaša stolarija je naše umetničko platno

Profesionalni farbarski radovi za čist sjaj

Farbanje stolarije je kompleksan proces koji, kvalitetno obavljen, može dati domu potpuno drugačiji izgled i novu energiju za decenije koje slede. Profesionalni tim AG-Adaptacije obavlja farbanje stolarije u Beogradu, odnosno čini da vrata, prozori, okna i ostali delovi drvenarije izgledaju potpuno osveženo.

Ne morate trošiti novac na zamenu stolarije. Mi ćemo joj dati novi izgled i kvalitet.

Untitled Design 2023 12 22t132437.135

Pozovite nas na broj 0604492300 ili nam pišite na molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Farbanje Stolarije 6.

Kada je vreme za farbanje stolarije?

Stolarija je nerazdvojni deo svakog doma. Vrata i prozori omogućavaju kretanje, prolaz svetlosti i vazduha, a sa druge strane obezbeđuju nam privatnost u sopstvenom domu.

Međutim, i stolarija kao i zidovi, zahteva ODRŽAVANJE.

Dotrajalau stolariju je teško očistiti, a može biti i uzrok gubitka toplote iz stana ili kuće.

Zato je važno na vreme reagovati kada se na stolariji pojave oštećenja poput rupa, kada počne da se guli farba ili otpadaju sitni delovi drveta ili drugih sastavnih materijala.

Prepustite održavanje stolatije stručnjacima AG-Adaptacije, koji imaju višedecenijsko iskustvo u ovom poslu. Zahvaljujući rutini u farbanju stolarije, pratimo trendove i znamo koji su najkvalitetniji materijali i načini obrade i zaštite.

Kako farbamo stolariju?

Farbanje stolarije nije samo puko nanošenje boje. Profesionalci AG-Adaptacije najpre odstranjuju staru farbu sa vaše stolarije. Za ovo koristimo šlajfaricu koja prikuplja prašinu, pa je ovaj postupak daleko čistiji nego ranije.

Sledeći korak je gitovanje oštećenja, koje naši majstori rade toliko profesionalno, da se po završetku posla nećete sećati gde se zapravo nalazilo.

Pre nanošenja završnog laka, stolarija se premazuje zaštitnim slojevima koji onemogućavaju prodor vode, insekata i ostalih štetnih dejstava.

Ukoliko smatrate da vaša stolarija vapi za ovakvim renoviranjem – pozovite! Telefon AG-Adaptacije je 0604492300.

U svakom trenutnku možete dobiti savet ili preporuku vezanu za održavanje i popravku drvenarije.

Farbanje Stolarije 12.

Cena farbanja stolarije

Farbanje stolatije košta 12 evra po metru kvadratnom. U ovu cenu ulazi i sva priprema i ostali radovi koje smo opisali u odeljku “Kako farbamo stolariju”.

Ovaj posao obavljamo sa materijalima Vitex i Zorka lux program.

Budite sigurni da će stolarija, nakon što je predate timu AG-Adaptacija, biti spremna da vas služi sledećih nekoliko decenija. Zato nemojtre trošiti novac za kupovinu nove stolarije.

Pozovite 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com. Naš tim biće u rekordnom roku u vašem domu, sa svim neophodnim alatom i materijalima.