Pretraga

0604492300

Mehanizacija i iskustvo u službi uređenja prostora

Kvalitetan i brz Moleraj za lep i skladan prostor

AG-Adaptacija je uigran tim čije su najvrednije vrline kvalitet i brzina. Zahvaljujući mašinama koje koristimo u moleraju, možemo da izgletujemo čak do 1.000 kvadrata dnevno, a savremeni digitalni alat za bojenje dozvoljva nam da okrečimo do 1.500 metara kvadratnih metara za dan.

Prilično impresivno, zar ne?

Molerski radovi Beograd

AG-Adaptacija je firma koja se profesionalno bavi molerajem u Beogradu već duže od 20 godina. Nama ne dajete svoj prostor na rizik, jer po obavljenom poslu dobijate račun i garanciju za urađeno.

Zato pozovite 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Moleraj 110.

Profesionalni alati i kvalitetni materijali

Koliko je gletovanje važno, govori činjenica da od ovoga zavisi kako će naposletku izgledati prostor. Savršenstvo je cilj kome konstantno težimo, pa se opredeljujemo za najkvalitetnije glet mase, boje, zaštitne premaze.

Pored materijala, važni su nam i alati, koji omogućavaju efikasnost u poslu. Zato možemo da se pohvalimo mašinama:

 • T-MAX 405 za mašinsko gletovanje,
 • ST-MAX za mašinsko krečenje i
 • FLEX-om za mašinsko šmirglanje. (linkovi do stranica)

 

Savrmena tehnologija nam je omogućila da budemo brži i efikasniji u poslu, a mi smo je stavili u funkciju vašeg zadovoljstva.

Rućno vs mašinsko gletovanje

Ako uporedimo ova dva načina gletovanja, možemo da kažemo da je glavna razlika u brzini i kvalitetu. Gletovanje zidova i plafona mašinom obavlja se isključivo u praznim prostorijama i omogućava bolju kontrolu potrošnje materijala. Odnosno, mašinsko gletovanje štedi materijal.

Sa druge strane, naši stručnjaci nanosiće glet masu svojim rukama istom preciznošću i elegancijom i dovesti svaku površinu do savršenstva. Ručno gletovanje radimo u manjim prostorijama, gde ne koristimo mašinu.

Moleraj 151.

Lepota i komoditet su naši izazovi

Bićete impresionirani i kada budemo završili posao u vašem stanu, kući, kancelariji, hali ili bilo kom prostoru. Poput Renoara, Monea i drugih čuvenih slikara impresionista, ostavljamo utisak koji se pamti. Lepota se sa nama podrazumeva, a kvalitet je zahtev kojem bezuslovno odgovaramo.

Majstori AG-Adaptacije opravdavaju svoje zvanje profesionalnošću, iskustvom i znanjem.

Moleraj 107.

Zašto je priprema bitna?

Naši majstori znaju koja će glet masa odgovarati konkretnim radovima, a naročito će dobro priremiti površinu za nanošenje gleta. Zahvaljujući sveobuhvatnom poznavanju molerskih radova i velikom iskustvu, tim AG-Adaptacija uštedeće na bojama, jer će za finalni izgled biti neophodno manje premaza.

Naposletku, sa našim timom će radovi manje koštati, jer će uštede biti gde god je to moguće. Zato je u svim molerskim radovima ključna PRIPREMA.

Ukoliko ste u nedoumici koja glet masa vam je potrebna, pozovite stručnjake AG-Adaptacije na broj 0604492300.

Rado ćemo biti vaši konsultanti i izvođači radova. Budimo zajedno tokom čitavog procesa uređivanja vaših zidova!

Cena moleraja u Beogradu

Kada odlučite koje radove želite, na kojoj površini i kojim materijalima, možemo vam pomoći savetodavno kao i u formiranju cena.

Cenovnik naših usluga, među kojima su:

 • krečenje
 • gletovanje
 • mašinsko krečenje i gletovanje
 • izvlačenje vlage
 • farbanje stolarije
 • lepljenje tapeta
 • dekorativni radovi
 • celokupna adaptacija stana ili kuće,

možete pogledati OVDE.

U svakom trenutku možete pozvati AG-Adaptaciju za konsultacije bez ograničenja i obaveza, na broj 0604492300 ili nam pisati na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Neka vaši zidovi dožive suštinsku transformaciju do perfekcije!

Moleraj 22.

Po čemu se naš moleraj izdvaja?

Kada bismo govorili o prednostima koje imamo u odnosu na naše kolege, možemo sa ponosom istaći nekoliko stavki:

Iskustvo

Moleraj radimo duže od dve decenije, što nam daje kredibilitet, uz dugačak spisak zadovoljnih mušterija.

Ekspertiza

Svako od naših stručnjaka je majstor svog zanata, a ova stručnost daje našem timu samopouzdanje i elan.

Posvećenost

Temeljni smo i pedantni u poslu, bilo da radimo eknterijer ili eksterijer, stambeni ili poslovni prostor.

Novac i vreme

Naše molerske usluge su izuzetno povoljne, a posao završavamo bez odugovljačenja i suvišnih poteza.

Ako razmišljate o adaptaciji stana ili kuće, bilo da je reč o unutrašnjim ili spoljašnjim radovima, možete kompletan posao prepustiti stručnom timu AG-Adaptacije. Skromno možemo reći da smo “majstori za sve”, te da na jednom mestu imate molerajske eksperte za svaku vrstu radova.

Umećem i alatom dajemo prostoru novu vrednost i čitave porodice uvodimo u magičan svet udobnosti i komfora.

Zašto je važan profesionalni moleraj?

Pre svega, zbog sigurnosti vas i vaše porodice. Sa profesionalno izvedenim molerajem, vaši zidovi biće kvalitetno izgletovani i okrečeni, što će biti dobra zaštita od vlage ili bilo kakvih atmosferskih uticaja.

Drugi razlog je ušteda novca. Kada jednom završite posao kvalitetno, bićete bezbrižni godinama, pa i decenijama.

Treći, ali ne i manje važan razlog je – ušteda energije.

Zato nas pozovite i rezervišite još danas spretne ruke naših majstora 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Moleraj 91.

Kako do profesionalnog moleraja u Beogradu?

Vrlo jednostavno! Pozovite AG-Adaptaciju na broj 0604492300. Kratko porazgovarajte sa našim stručnjacima i zakažite termin dolaska na vašu adresu. Procena je BESPLATNA i NEOBAVEZUJUĆA. Nakon konsultacija sa članovima tima AG-Adaptacije radovi mogu da počnu.

AG-Adaptacija može biti pred Vašim vratima u roku od 24 sata od prvog poziva. Jedini uslov je da se objekat nalazi na teritoriji Beograda.

Moleraj 5.
Moleraj 14.

Kako funkcioniše izvođenje radova?

Moleraj AG-Adaptacije funkcioniše po principu “ključ u ruke”. Na ovaj način svedočićete potpunoj transformaciji prostora, čija se magija desila u vašem odsustvu. Međutim, možete biti i uključeni tokom čitavog procesa adaptacije i uređenja, a vaše želje i sugestije će uz naše znanje i iskustvo, rezultirati najlepšim prostorom.

Za sve ovo će se pobrinuti naši stručnjaci – od gletovanja i krečenja, preko dekorativnih i tapetarskih radova, do farbanja stolarije. Uz to, u našem timu naći ćete najjače saveznike i konsultante u uređenju doma ili bilo kog prostora, poput kancelarija, hala itd.

AG-Adaptacija učiniće svaku prostoriju u vašem domu ili kancelariji dostojnom boravka osoba najistančanijeg ukusa.

Podarite vašem stanu moleraj kakav zaslužuje! Jer su kvalitet i prefinjenost slike našeg angažovanja, koje ćete prepoznati na svojim zidovima – u dnevnom boravku, spavaćoj ili dečjoj sobi, predsoblju, kuhinji ili pomoćnim prostorijama.