Pretraga

0604492300

Zdrav čovek ima hiljadu želja, a vlažan prostor samo jednu - da se osuši

Profesionalno zvlačenje vlage u Beogradu

AG-Adaptacija ima rešenje u borbi protiv jednog od najvećih neprijatelja svih stambenih i poslovnih objekata – vlage. Savremenim mašinama za sušenje i izvlačenje vode, pretvaramo svaki prostor u Beogradu u mesto dostojno življenja ili rada svakog pojedinca i čitavih porodica.

Niste više sami u beskrajnoj borbi protiv buđi koju stvara upravo vlaga. Naš tim ovaj uporni problem rešava trajno.

Izvlačenje Vlage U Stanu

Zašto? Jer smo sinonim za kvalitet – bilo da je u pitanju transformacija starog prostora ili završnica novog. Pozovite 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Bez ograničenja ili obaveza – odgovaramo na pitanja, procenjujemo trajanje i cene naših molerskih radova. Našu ekspertizu su dosad prepoznali mnogi, nakon što smo spretno uneli lepotu i komoditet u njihove prostorije.

Img 330dd79715644c20df55b677ed1d7a1c V

Kada je potrebno izvlačenje vlage?

Izvlačenje vlage radi se u više situacija. Kada se na vašim zidovima ili plafonu pojave tragovi vode i vremenom buđ – tamne mrlje na zidovima, koje vremenom postaju zelene i žute fleke. Ovo može da se desi od propuštanja kišnice sa krova, ispucalih cevi u zidovima, curenja iz komšijskog stana ili od upijanja vlage iz same zemlje. Takođe, u slučajevima kondenzacije i loše izolacije prostora.

U poslednje vreme više nego ikada postajemo svesni štetnosti zagađenja vazduha. Međutim, da li smo svesni koliko loše na zdravlje utiče boravak u domu u kome je povećana vlažnost?

Kako vlaga i buđ utiču na zdravlje?

Ako ste nekada počeli nekontrolisano da kašljete, naročito tokom noći, uzrok može biti upravo buđ u kući. Štetno dejstvo vlage i buđi na respiratorno zdravlje je odavno dokazano, pa ove pojave treba pod hitno rešavati. Naročito ako u prostoru borave deca, trudnice ili ljudi koji već imaju astmu, bronhitis ili druge probleme sa disajnim organima.

Tim AG-Adaptacije je vrlo efikasan u izvlačenju vlage i saniranju vlažnih zidova. 

248765208 426530515502146 8646933780317119769 N
86461928 2749285995120864 3153200431346221056 N

Mi smo tu i u vandrednim situacijama

Imali ste poplavu u stanu ili kući i ne znate kako da izbacite vodu iz prostorija? Naš tim će brzo i efikasno rešiti ovaj problem. Profesionalne mašine AG-Adaptacije izvlače i do 55 litara vode u jednom danu.

 • Sušenje kuće, sušenje stana ili bilo kog objekta posle poplave
 • Sanaciju štete nakon pucanja cevi
 • Sanaciju štete nakon poplava izazvanim gašenjem požara
 • U svim ostalim vanrednim situacijama koje su pustile vodu u vaš dom

Nećemo samo izvući vodu iz vašeg prostora, jer ovde ne mora da se završi naš posao.

Mi ćemo prostor sanirati, okrečiti i dovesti u prvobitno stanje. Verovatno i u bolje stanje nego pre nepogode.

Tim AG-Adaptacije pruža sve vrste molerskih usluga, kao i usluge adaptacije prostora.

Mašinsko suštenje za brži završetak

Gradnja ili renoviranje objekata znatno su brži uz mašine AG-Adaptacije. Kako? Jednostavno je. Ne morate čekati čitavu večnost na sušenje maltera ili podnih slojeva kako biste nastavili radove i priveli ih kraju.

Građevinski majstori znaju koliko je potrebno da se osuši malter ili cementna košuljica preko koje se stavlja parket, kako bi radovi na objektu bili efikasno nastavljeni. U slučaju cementne košuljice debljine 3 cm, u idealnim vremenskim uslovima potrebno je 30 do 45 dana.

Sa našom opremom ovaj period je 7 puta kraći, odnosno košuljica je suva za nedelju dana.

Uz mašine AG-Adaptacije bićete sigurni da je vlaga potpuno izvučena i da možete nastaviti sa postavljanjem parketa i ostalim građevinskim radovima.

NAPOMENA: Da bi mašine za sušenje radile, osim struje, potrebno je da prostor može potpuno da se zatvori i da unutrašnja temperatura bude do 25 stepeni (inače, mašine su efikasne i kada je napolju mraz).

Možete i da iznajmite naše mašine za sušenje

Savremena tehnologija pomaže u rešavanju problema uzrokovanih prodorom vode u objekte. Takođe, ubrzava završetak građevinskih radova i smanjuje period čekanja na useljenje. Zato vam naše mašine štete novac i vreme.

Možete ih iznajmiti za korišćenje na teritoriji Beograda pozivom na broj 0604492300.

Cene dnevnog najma naših mašina su sledeće:

 • 1000 dinara KALORIFER
 • 400 dinara APARAT ZA VLAGU sa našom dostavom
 • 500 dinara APARAT ZA VLAGU bez naše dostave
 • 000 dinara VENTILATOR

 

NAPOMENA: Prilikom iznajmljivanja aparata za vlagu plaćate depozit koji vam se vraća kada nam vratite mašinu.

Ako i dalje imate nedoumice oko iznajmljivanja mašina za vlagu i sušenje, pozovite 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Sve odgovore dobićete odmah!

Viber Slika 2022 12 03 14 01 49 982

Mašine za izvlačenje vlage

Rešite se buđi iz Vašeg doma, lokala i poslovnog prostora

Izvlačenje vlage

Imamo profesionalno, brzo i efikasno rešenje

MAŠINSKO ISUŠIVANJE – brže, bolje, sigurnije, zdravije

 • Mašinsko, kontrolisano isušivanje vlažnih prostora i materijala najbrži je način sušenja,
 • Kontrolisano isušivanje vlage iz građevina donosi vam dobit u vremenu i kvalitetu,
 • mašinsko isušivanje ubrzava građenje i obnovu te osigurava zdrav i prijatan prostor,
 • kontrolisanim isušivanjem smanjujete štete i ubrzavate sanaciju poplava u kući.

Optimalna vlažnost vazduha u stanu treba da iznosi od 40 do 60 odsto. U vlažnim stanovima relativna vlažnost vazduha je veća od 70 odsto. Vlažni stanovi pogoduju nastanku bolesti disajnih organa, tuberkuloze, reumatizma i astme. Dokazano je da vlažni stanovi utiču loše i na psihu. Većina bolesnika obolelih od neuroza, depresije i psihoze živi u vlažnim i nedovoljno osvetljenim stanovima. Deca su još osetljivija na povećanu vlažnost vazduha u stanu, posebno mala. Najčešce su rahitična i više obolevaju od bronhijalne astme, različitih alergija i kožnih bolesti…

Vrsimo iznajmljivanje savremenih masina za isusivanje zidova, izvlačenje vlage nastale od poplava ili drugih nepogoda. Mašine suše i sveže izmalterisane zidove, ubrzavaju poces gradnje i adaptacije stana ili poslovnog prostora. Vršimo dostavu na Vašu adresu.

Izvlačenje vlage iz prostorija Brzo i Efikasno isušiju vlagu za uslugu iznjamljivanja pozovite kontakt osobu Goran Arsenić 060 / 44 92 300

 • Dnevno iznamljivanje kalolifera 800,00 din

 • Dnevno iznamljivanje aparata za vlagu ako mi vrsimo dostavu 2.000,00 din,ako vi dodjete  nosite i vracate 1.500 din + depozit 100e(koji se vraca kada vratite aparat)

 • Dnevno iznamljivanje ventilatora 800,00 din

Isušivanje vlage iz betona i zidova. Mašine ubrzavaju proces gradnje pri stavljanju parketa, laminata i zidova pri krečenju i eliminišu budj na zidovima.