Pretraga

0604492300

Ako imate stila, ne libite se da to pokažete u vlastitom domu

Spušteni plafoni: Vaša potreba ili želja

Ako razmišljate kako da svoj dom učinite atraktivnijim i prijatnijim za boravak ili da svoje klijente oduševite modernim poslovnim prostorom, prodajnim salonom ili salom za proslave, spušteni plafoni su pravo rešenje. 

Spušteni plafoni u Beogradu su posao koji će AG-Adaptacija obaviti besprekorno. Dozvolite majstorima svog zanata da budu saveznici u oživljavanju vašeg enterijera, jer znamo da je kombinacija komfora i lepote zaslužna za hedonizam koji postaje svakodnevica.

Img 20220713 202212

AG-Adaptaciju dobićete na broj telefona 0604492300 ili mejlom molerskiradovikrecenje@gmail.com. Pozovite nas ili nam pišite! Razmotrićemo sve vaše ideje i pretvoriti ih u stvarnost.

AG-Adaptacija ima dugu tradiciju prilagođavanja enterijera potrebama i željama svojih mušterija. Sa nama prostor postaje ne samo funkcionalan, već i oaza uživanja u trenucima provedenim pod sopstvenim krovom.

30

Kako unapređujemo plafone?

Plafon ne mora da bude granica između vas i beskrajnih lepota otvorenog neba. Čak naprotiv, može se pretvoriti u magični univerzum ispunjen najlepšim treptajima udaljenih zvezda. AG-Adaptacija ovo postiže najsavremenijim tehnikama gipsarskih radova koje obavlja na plafonima i tavanicama.

Tako možemo napraviti pravi mikrokosmos u vašem domu – kombinaciju gipsanih-karton ploča i različitih konstrukcija koje će transformisati čitav prostor. Bilo da je u pitanju dnevni boravak, kupatilo, spavaća soba ili kancelarija, kuhinja, pa čak i balkon, naši stručnjaci perfektno će adaptirati plafon u novi ambijent.

Raznolikost oblika za plafon iz mašte

Maštate o morskim talasima, nebeskim telima, leptirima ili bilo kojim drugim oblicima na plafonskoj ploči? Sve ovo možemo napraviti na vašem plafonu! Bilo da želite da okupirate pažnju svojih mališana i napravite im dečju sobu iz snova ili imate salonski dnevni boravak kome biste da udahnete idealizovanu formu renesansne umetnosti.  

Za AG-Adaptaciju nema granica kada su u pitanju spušteni plafoni. Uradićemo i više nego što očekujete, a o kvalitetu radova govori i garancija koju dajemo za svaki obavljeni posao.

Img 20220713 202212

Zašto da spustite plafone?

Više je razloga zbog kojih je spušteni plafon idealno rešenje. Pored estetike, ovo može biti dobra opcija kada je starom ili oštećenom plafonu potreba restauracija. Ako tokom rekonstrukcije dodate i element mineralne vune, nastaje pravo čudo – savršena termo i zvučna izolacija prostora. Samim tim, trošite manje energije za grejanje i hlađenje prostorije u kojoj je spušten plafon. To znači da spuštanjem plafona zapravo štedite novac.

Takođe, ovakvim radovima AG-Adaptacija može značajno da koriguje visinu vaše prostorije. Ukoliko je plafon previsoko, elementi spuštenog plafona imaće snažan efekat na prostoriju.

Još jedna od prednosti spuštenih plafona je što omogućavaju beskonačnu igru svetlosti u prostoriji, jer osvetljenje može da se postavi tako da daje različite efekte. Sa druge strane, različite instalacije – od struje, grejanja, ventilacije, biće dobro skrivene u spuštenim plafonima.

4

Kako počinje spuštanje plafona u vašem domu?

Dobra vest je da vam uz bogato iskustvo AG-Adaptacije u renoviranju prostora, neće biti neophodan dizajner enterijera. Procenićemo kako će željeni elementi na vašem plafonu uticati na atmosferu prostorije, natročito u pogledu prelamanja prirodne i veštačke svetlosti.

Zato je dovoljno da nas pozovete na broj 0604492300 ili nam pišete na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com. U najkraćem roku maheri uređenja doma biće na vašoj adresi, gde ćete dobiti detaljnu procenu o mogućnostima, trajanju, ceni i ostalim aspektima koje posao spuštanja plafona zahteva.

Gipsarski radovi su naša specijalnost!

Osim što ćemo adaptacijom plafona prostoru dati novu energiju, celokupni doživljaj prostora unapredićemo i ostalim gipsarskim radovima. AG-Adaptacija montira i pregradne zidove od gips ploča i knaufa, a unapređuje i postojeće zidove oblaganjem gips-karton pločama.

Da smo pravi znalci gipsarskih radova, potvrdiće dugačka lista naših zadovoljnih mušterija, kao i duga tradicija u poslu.

Sa nama je sve pristupačno, kvalitetno i brzo

Pored toga što su nam lepota i uživanje u prostoru imperativ, trudimo se da zadovoljimo i vašu potrebu da radovi budu završeni najbrže moguće. Kada je u pitanju spuštanje plafona, posao može biti obavljen ekspresno.

Potrudili smo se da svako može da uživa u blagodetima našeg rada, pa su cene gipsarskih radova AG-Adaptacije izuzetno pristupačne, ali ne nauštrb kvalitetu. Garantujemo da ćete biti zadovoljni. Zato priuštite sebi i svojoj porodici enterijer kakav zaslužujete.

AG-Adaptacija je tu i za ostale molerske radove, kao i za adaptaciju čitavog stana ili kuće. Pozovite nas na broj 0604492300 ili nam pišete na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Ako na teritoriji Beograda imate stan, kuću ili poslovni prostor u kome biste spustili plafon, zakažite procenu kod naših eksperata. I ne brinite, ova poseta je potpuno neobavezujuća. Sve nadalje obavljamo sasvim legalno – potpišemo ugovor i plaćate nam preko računa.

Jer brinemo o vremenu i novcu koji ulažete u sređivanje prostora. 

7