Pretraga

0604492300

Tapetama ostvarite dečije snove i uvedite galaksiju u dom

Tapetarski radovi za moderne i egzotične zidove

U AG-Adaptaciji nismo samo majstori bojenja i obrade zidova. Naša specijalnost su i tapetarski radovi. Profesionalno lepljenje tapeta u Beogradu sada je jednostavno i povoljno, uz garanciju kvaliteta po kojoj je AG-Adaptacija prepoznatljiva. Tapetarski radovi su na spisku poslova za koje smo se specijalizovali. Zato što stvaramo neraskidivu vezu između zidova i svih vrsta zidnih obloga.

Tapetarski radovi

Želite da ulepšate svoj stan, kuću ili poslovni prostor modernim dizajnom ili retro stilom? Pozovite tim AG-Adaptacije na telefon 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Naši stručnjaci će biti kod vas u najkraćem mogućem roku, a isto tako brzo će radovi biti završeni.

18

Kada je vreme za tapete?

Kada želite da unesete razdraganost, eleganciju, orjent ili mistiku u svoj dom. Tapete vam dozvoljavaju da transformišete sobu na najrazličitije načine, da se igrate dizajnera prostora, stvarate brojne efekte na zidovima svog doma ili kancelarije.

Zvuči primamljivo, a ipak niste sigurni kako da najbolje iskoristite sve prednosti oblaganja zidova tapetama?

AG-Adaptacija je tu i da predloži ili sugeriše kako će prostor izgledati obložen samo pojedinim detaljima ili u celini. Pozovite 0604492300 i zakažite konsultacije sa našim stručnjacima koji će vam predložiti koje tapete da koristite i obaviti najkvalitetnije taperarske radove.

Uzbudljive tapete

Kao detalj mogu dati prostoriji egzotičnu notu, a ukoliko prekrijete čitav zid ili čak celu sobu, možete se naći u potpuno drugoj dimenziji. Tapete vam dozvoljavaju da se igrate bojama, obrascima – geometrijskim oblicima, prizorima prirodnih lepota ili scena iz omiljenog naučno fantastičnog filma. Sa tapetama možete pretvoriti svoj prostor u čitavu galaksiju ili prostranstvo okeana.

Tapete mogu da se lepe u dnevnom boravku, spavaćoj ili dečijim sobama, a vodootporne mogu biti i na zidovima kuhinje i kupatila. Znači, tapete mogu biti gde god ih želite.

Tapete 26.

Glavne prednosti tapeta

Ako ste i dalje iste sigurni da vam trebaju tapete, evo nekoliko prednosti u odnosu na bojenje zidova:

Ekonomičnost

sa kvalitetnim i dobro zalepljenim tapetama duže vreme nećete razmišljati o održavanju zidova

Održavanje

mnoge tapete možete jednostavno obrisati vlažnom krpom

Dizajn

sa tapetama možete postići različite efekte izduživanja prostora ili istaći komad nameštaja

Elegancija

tapete su dekorativni element koji može dati prefinjeni izgled svakom prostoru

Radost

ispunićete svojim mališanima želju da njihova soba bude deo bajke ili omiljenog crtaća

Tapete

Kakve tapete postoje?

Mnogo je različitih tapeta, stvorenih za drugačije namene. Koriste se kao dekorativne, ali mogu biti i obloge posebnih namena kao što su elektrosmog-tapete, termoizolacione-tapete, perive-tapete, podtapete.

Stručni tim AG-Adaptacije profesionalno će prirpemiti podlogu za bilo koju vrstu tapeta i potpuno prirodno ih inkorporirati na svaki zid. Sa nama nema nesavršenosti, neprecizno ukomponovanih tapeta ili izbočina od vazduha ispod tapeta.

Koliko košta lepljenje tapeta?

Ukupna cena radova zavisi od površine na kojoj se obavljaju tapetarski radovi, kao i vrste i tipa tapeta. Cena po kvadratnom metru kreće se od 5 do 10 evra.

Da bismo precizirali cenu tapetarskih radova, pozovite nas u svakom trenutku na broj 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.