Pretraga

0604492300

Mašinsko krečenje

Mašinsko Krečenje

Nanošenje se može vršiti četkom, valjkom, mašinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanošenje se vrši u jednom,dva ili tri sloja. Boje se dele na poludisperzije, disperzije i akrilne boje, i za svaku od tih boja se mora pripremiti zid.

Standardne boje koje se koriste u novosagrađenim objektima su poludisperzije i za njih se zidovi dva puta gletuju, šmirlglaju i kreče. Vremenom se na tržištu pojavljuju novi proizvođači boja sa novim sastavima po zahtevu tržišta i većeg kvaliteta, tako imamo disperzione i akrilne boje koje su lepše u prostoru, većeg dijapazona boja i tonova, mogućnosti održavanja mokrog i suvog brisanja zida, raznih efekata koje boje podražavaju i sl.

Za takve boje se i zidovi moraju detaljnije pripremiti jer su neke od njih i do 50 puta tanje od klasične poludisperzije, zidovi se gletuju dva do tri puta, šmirglaju pod jakim svetlom sa sitnom šmirglom, nanosi se podloga pre nanošenja boje i samim tim posao je mnogo veći i cena izvođenja radova veća nego kod klasičnog moleraja.

AG-ADAPTACIJA je firma koja se bavi svim vrstama završnih radova u gradjevinarstvu. Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim mašinama i alatima. Prednost mašinskog krečenja je što se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najviši nivo. Posedujemo specijalizovane mašine za molerske radove koje imaju veoma veliki učinak.

Klipna pumpa daje efekat da nema rasturanja materijala. Elektronski displej prikazuje tačan utrošak. Moguć rad sa svim vrstama molerskih materijala u tečnom stanju. Zbog načina života i tempa koji smo sebi nametnuli u cilju sticanja materijalnih dobara mnogo vremena provodimo van kuće i stana, ono malo vremena koje provodimo u krugu toplog porodičnog gnezda učinimo lepšim i prijatnijim sa unutrašnjim i spoljašnjim dekoracijama toplih duginih boja. Oslikajte svoj stan i kucu bas onako kako ste sanjali i učinite vaše mesto stanovanja još plemenitijim.  Mi vam nudim usluge sedećeg tipa-gletovanje, krečenje, poludisperziju, disperziju, akrilneboje, plastične boje, dekorativni program.

Krečenje je proces nanošenja boje na zidove. Nanošenje se moze vršiti četkom, valjkom, mašinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanošenje se vrši u jednom,dva ili tri sloja, u zavisnosti od kvaliteta boja i završnog efekta koji treba da se dobije. Posedujemo dve mašine za Mašinsko Krečenje Graco ST max Profesionalni airless uredjaj za krečenje i Graco Mark X.

ST MAX - Mašina za krečenje

ST-MAX nanosi materijale poput lakova, poludisperzije, akrilne boje, temeljne premaze, emajl, glazure, emulzije, itd…Koristi se kao odlično rešenje za stambene prostore i male komercijalne poslove. Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zaštitni WatchDog sistem koji automatski isključuje pumpu kad nestane materijala.

Masina Za Masinsko Krecenje

Nadamo se da ste se uverili u prednosti koje donose profesionalni alati u gradjevinarstvu, napomenimo samo da su kapaciteti mašine ST-Max za krečenje minimum 1.500 do 2.000 kvadrata dnevno po 1 mašini,Mark X za mašinsko krečenje minimum do 3.000 kvadrata dnevno.

Mark X-Airless - Mašina za krečenje

Uredjaj za nanošenje glet mase, disperzionih i drugih vrsta boja. Materijali-glet mase, disperzivne boje, lakovi, ulja, emajl, lakovi, lateks, protivpožarni namazi, akrilne boje, uretani. Primena – Profesionalna mašina za rad na svim poslovima enterijera i eksterijera, kapaciteta i dometa prenosa materijala dvostruko većeg od Mark V.

Masina 1 218x300

Za primenu svih vrsta glet masa (praškastih i gotovih), silikatnih premaza, disperzija, materijala za antikorozivnu i protivpožarnu zaštitu kao i lakih cementnih premaza. Najnovija HD Endurance pumpa (sa povećanim kanalima za materijal) omogućava rad sa tri pištolja istovremeno kada se farba ili dva pištolja istovremeno kada se gletuje.

Mašinsko krečenje i molerski radovi

Sprovodi tim AG-ADAPTACIJA. Danas smo odgovorili visini i popeli se.

Mašinsko krečenje

Majstori AG-ADAPTACIJA uvek profesionalni i efikasni.

Cenovnik Molersko - farbarskih radova

 1. Skidanje stare boje,gleta,spanskog zida,tapeta sa zidova m2 1–3 €
 2. Impregniranje zidova (nanošenje odgovarajuće podloge) m2 0,50-1,50 €
 3. Gletovanje i krečenje (poludisperzija) m2  5 €
 4. Gletovanje i krečenje (disperziona vodoperiva boja) m2  5 €
 5. Gletovanje i krečenje ( akril ) m2  7 €
 6. Krečenje poludisperzija m2 2 u belo – 2,20 € u tonove
 7. Krečenje disperziona vodoperiva boja m2 2,20 € u belo  2.5 € u tonove
 8. Krečenje akril m2  u belo   2,50 – 3 € u tonove
 9. Ugradnja aluminujumskih špic lajsni m2 3 €
 10. Bandažiranje pukotina m2 2 €
 11. Farbanje stolarije sa pripremom vrata,prozor 12 € po kv.
 12. Dekorativni radovi (efekti) m2 10 – 30 €
 13. Lepljenje tapeta m2  8 €