Pretraga

0604492300

Savremena tehnologija u funkciji bojenja prostora

Mašinsko krečenje štedi vreme i novac ali ne nauškrb kvaliteta

Krečenje velikih površina i završni građevinski radovi mogu delovati kao veliki i dugotrajan posao. Ne i uz tim AG-Adaptacije koji obavlja mašinsko krečenje u Beogradu. Zahvajujući mašinama koje koristimo, možemo obojiti čitavu halu u rekordnom roku. Završni građevinski radovi gotovi su očas posla ako ih poverite našim stručnjacima i najsavremenijim raspršivačima.

Mašinsko krečenje Beograd
Krečenje u Beogradu

Glavne prednosti mašinskog krečenja

Valjak i četka jesu osnovni alat svakog molera. Međutim, mašinsko krečenje dozvoljava da perfektno obojimo više hiljada kvadrata za samo jedan dan. Ovaj način rada zahteva angažovanje manjeg broja profesionalnih molera. Sa druge strane, performanse su daleko bolje u odnosu na tradicionalni “ručni rad”.

Zato su glavne prednosti mašinskog bojenja zidova AG-Adaptacije:

  • BRZINA – do 5000 kvadrata dnevno sa dve mašine za krečenje
  • PRECIZNOST – naši majstori boje “u milimetar”, nema propusta
  • PEDANTNOST – sve ostaje čisto kao i pre krečenja
  • KVALITET- nema tragova, vlakana niti drugih otisaka
  • GARANCIJA – garantujemo u kvalitet naših radova
  • UŠTEDA – manje para za više obojenih kvadrata
  • PROFESIONALNOST – legalna, vrhunska usluga koju preciziramo ugovorom

I dalje ste nesigurni u benefite mašinskog krečenja? Ne libite se da pozovete stručnjake AG-Adaptacije za više informacija na broj 0604492300 Možete nam i pisati na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com

Odgovorićemo na svako pitanje koje se tiče mašinskog, ali i ostalih vrsta krečenja i molerskih radova uopšte. Zato što je to naš posao.

Kako izgleda mašinsko krečenje koje mi radimo?

U videu pogledajte kako profesionalci tima AG-Adaptacija mašinski kreče plafon velike hale. U ovom slučaju okrečili smo prostor od _____ kvadratnih metara za svega ____ sati.

Osim najsavremenijih mašina, obezbedili smo i kompletnu zaštitnu opremu. Mašinsko krečenje sa AG-Adaptacijom je zato efikasno i bezbedno!

Mašinsko krečenje velikih objekata

Kada se još koristi mašinsko krečenje?

Mašinsko krečenje stana je postala uobičajena praksa kod ljudi koji nemaju dovoljno vremena za sređivanje doma. Zato je mašinsko krečenje primenjivo ne samo kod uređivanja velikih prostora, već i prilikom bojenja zidova stanova, kuća, kancelarija i drugih manjih objekata.

Osim tehnički savršeno okrečenih zidova, sa stručnjacima AG-Adaptacije dobićete i savete o nijansama i vrstama boja koje će izvući najviše iz vašeg prostora.

Jer smo majstori svoje profesije! Ne samo prilikom izvođenja radove, već i savetodavno, sa AG-Adaptacija timom ne gubite vreme niti strpljenje. Samo sve prepustite profesionalcima.

Kojim mašinama krečimo?

ST-Max je profesionalni raspršivač kojim može dnevno da se okreči do 2.000 kvadrada. Kapacitet naše druge mašine Mark X-Airless je čak 3.000 kvadratnih metara na dan.

Imate predstavu koliko posla možemo završiti sa ovakvim alatima? Mnogo!

Osim što su potpuno digitalne i precizno kontrolišu potrošnju boje, ovim mašinama mogu da se raspršuju poludisperzija, disperzija, akrilne boje, lakovi i mnogi drugi materijali. Jednostavno, sa ovom tehnologijom nema ograničenja!

ST MAX mašina za mašinsko krečenje

Cena mašinskog krečenja

Zašto se mašinsko krečenje isplati?

Cenu molerskih radova određuje mnogo faktora, ali koliko će mašinsko krečenje koštati zavisi pre svega od kvadrature, materijala i mesta na kome se nalazi objekat. Manje će svakako koštati mašinsko krečenje većih prostora i praznih objekata.

Okvirni cenovnik mašinskog krečenja pogledajte OVDE, a precizniju informaciju dobićete pozivom na broj 0604492300 ili popunjavanjem FORMULARA.

Najčešća pitanja i odgovori:

Naša firma posluje preko 20 godina. U našim redovima imamo majstore sa višegodišnjim iskustvom.

Da, naravno. Većina klijenata kod kojih radimo nisu kod kuće dok renoviranje traje. Dok ste na poslu ili van stana, naš tim uveliko radi. Imamo ovlašćeno licencirano lice koje boravi od početka do kraja sa majstorima, tako da nemate razloga za brigu.

Naravno da imamo. Uvek možete dobiti na uvid listu referenci i nekoliko hiljada ugovora. Pogledajte deo referentne liste na našem sajtu.

Naravno! Zamolićemo Vas da posetite našu stranicu Foto Galerija, Pogledajte fotografije završenih unutrašnjih i spoljašnjih radova. Zatim pogledajte i šta kažu drugi o nama.

Koristimo poludisperzije Maxipol, Maxidis, disperzivno vodoperive boje Maxidis F, Ultradis, Jupol gold, Latex, akrilne boje Vitex, Kraft, Erlac. Takođe koristimo i boje profesionalnog kvaliteta Benjamin Moore, osim ako klijent ne zahteva drugu marku.