Pretraga

0604492300

Efikasnost i temeljnost su glavni aduti AG-Adaptacije

Mašinsko šmirglanje: Dovodimo zidove do savršenstva

Tim AG-Adaptacije pristupa svakom zidu sa posebnom pažnjom. Zato radimo i mašinsko šmirglanje zidova u Beogradu. Preciznost i pedantnost su principi kojima se vodimo u obradi svake površine na objektu. Ne ostavljajte prostor nesavršenosti. Sa AG-Adaptacijom nećete biti suočeni sa manjkavostima u molerskim poslovima.

71. Masinsko Smirglanje

Ne oklevajte da u svakom trenutku pozovete broj 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

128

Zašto mašinsko šmirglanje?

Po završenom gletovanju, zidovi neće biti potpuno glatki. Ove neravnine ostaće vidljive ukoliko se adekvatno ne ošmirglaju. Mašinsko šmirglanje potpuno odstranjuje preklope i riseve koji su vidljivi nakon nanošenja gleta na zidove. Pritom, ovaj postupak ostavlja prostor potpuno čistim i urednim, jer sama mašina prikuplja do 95% prašine. Ostalo ide u usisivač, pa je mašinsko šmirglanje idealno za prostorije u kojima je nameštaj.

AG-Adaptacija je tim koji godinama usrećuje zidove, čineći ih savršeno glatkim i spremim za prijem svih vrasta boja.

Glavne prednosti

Više je razloga zbog kojih bi trebalo uraditi mašinsko šmirglanje. Glavne prednosti ovog postupka su:

  • BRZINA – mašinsko šmirglanje je neuporedivo brže od ručnog
  • PRECIZNOST – površine se posebno pripremaju za svaku vrstu boje uz korišćenje različitih šmirgli
  • PEDANTNOST – prašina koja se skida sa zidova ne pada po nameštaju i podu, već je usisavaju sama mašina i poseban usisivač
  • EFEKTIVNOST – za kratko vreme zavšeno je šmirglanje velike porvšine stana, kuće ili bilo kog objekta.

Uverite se i sami u povoljnosti mašinskog šmirglanja! Pozovite stručnjake AG-Adaptacije na broj 0604492300.

Molerski Radovi 1.

Majstori u pripremi zidova

Eksperti u obradi zidova AG-Adaptacije imaju orgomno iskustvo u poslu i znaće kako da pristupe svakoj površini. Mašinsko šmirglanje dozvoljava veliku preciznost u pripremi zidova za krečenje, pa će naši profesionalci prirpemiti površinu i za nanošenje poludisperzije, disperzije i akrilne boje.

U čemu je razlika?

Površine koji se pripremaju za klasičnu poludisperzionu šmirglaju se površno, dok se priprema za disperzione i akrilne boje radi finijom šmirglom i pod jakim osvetljenjem.

Ove boje su i do 80 puta tanje od klasične poludisperzije, zbog čega zahtevaju detaljniju obradu glet mase.

NAPOMENA: Pojedine glet mase se NE MOGU šmirglati, zbog čega je potrena obazrivost pri odabiru glet mase za završni sloj.

Img 20220728 124307
FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ

Cena mašinskog šmirglanja

Koliko će vas koštati mašinsko šmirglanje zidova zavisi pre svega od površine koja zahteva ove radove. Kvadrat mašinskog šmirglanja koje obavlja tim AG-Adaptacije košta 1 evro po kvadratnom metru.

Pozovite nas na broj 060449230 za mašinsko šmirglanje i sve ostale molerske radove u vašem stanu, kući ili bilo kom objektu.

Mi smo profesionalci u molerskim radovima sa višedecenijskim iskustvom u radu. O tome govore i naše reference i spisak zadovoljnih klijenata.