Pretraga

0604492300

Lepota je u oku posmatrača i u rukama našeg tima

Dekorativni radovi za život sa posebnim stilom

Za AG-Adaptaciju je sređivanje kuće ili stana više od obavljanja rutinskih molerskih radova. Učinićemo svaki dom posebnim, jer dekorativni radovi u Beogradu su ono po čemu smo prepoznatljivi.

Prefinjenost, lepota, jedinstvenost i komfor opisuju enterijer i eksterijer koji smo uradili posebnim dekorativnim molerskim tehnikama. AG-Adaptacija pretvara svaki ambijent u okruženje kakvo poželite.

Dekorativni radovi AG-Adaptacija

Pozovite sada i zakažite konsultacije, a možemo i odmah preći na akciju: 0604492300

Možete nam pisati i mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com

14.

Šta su dekorativni radovi?

Décor na francuskom znači ukras i upravo je to suština dekorativnih radova. Međutim, prostorna kompozicija mora biti tako “upakovana” da ne odaje izgled nabacanih ukrasnih elemenata. Razlika između kiča i stila je u upravo u profesionalnoj dekoraciji koju rade stručnjaci AG-Adaptacije.

Dekorativni molerski radovi izvode se korišćenjem autentičnih materijala i tehnika sa ciljem da prostor dobije izgled posebne elegancije, prirodne gradnje, antike ili neke druge istorijske epohe. Spoljašnji zidovi vaše kuće mogu dekorativnim radovima delovati kao da su napravljeni od prirodnog kamena, a neki od unutrašnjih zidova dnevne sobe zablistati satenskim sjajem i elegancijom mermera.

Koje dekorativne radove izvodimo?

Stručnjaci AG-Adaptacije mogu izvesti više vrsta dekorativnih radova u vašim objektima kao i na eksterijeru. Ono u čemu smo odavno postigli rutinu su radovi dekorativnim materijalima: Travertino, Ottocento, Spatulato-Špatulat, Efekat mermera i granita, Marmorino Veneziano i DECOR Marmorin.

Kako izgleda svaki od ovih dekorativnih radova pogledajte na fotografijama…

Budite sigurni da će dekoracija u vašem stanu ili kući biti postojana, kao i ona na spoljašnjim zidovima, jer za sve što uradimo dajemo garanciju kvaliteta.

Naša preporuka su i na hiljade zadovoljnih mušterija, a neke od njih možete videti NA SPISKU.

143364786 3719885768098294 5318696780612898034 N

Kada su vam potrebni?

Kada želite da vašu kuću, stan ili poslovni prostor pretvorite u estetski raj, ambijent koji će odisati prefinjenošću. Ovo je naročito pogodno kada prostor ima stubove, lukove ili druge elemente kojima dekoracija naročito prija.

Dekorativni radovi objektu daju:

Elegantnost

prostor dostojan gospodskog stanovanja

Sofisticiranost

dom oplemenjen iskustvom mudraca

Posebnu estetiku

jedinstvenu lepotu koja boravak čini kvalitetnim

Unikatnost

izuzetnost i originalnost u stanovanju koju nije lako imati

Autentičnost

izgled koji ne poseduju svaka druga kuća ili stan.

55

AG-Adaptacija biće vaš konsultant za dekor

Opredelili ste se za dekorativne radove, ali nemate vremena ni znanja da se bavite odabirom materijala ni tehnika izrade. Ukoliko niste sigurni koji bi se dekor uklopio u ambijent vašeg dnevnog boravka ili ostatka stambenog prostora, pozovite stručnjake AG-Adaptacije.

Bićemo vaši konsultanti u dekoraciji i uređenju doma ili poslovnog prostora. Broj telefona 0604492300 uvek je otvoren za sva pitanja.

Cena dekorativnih radova u Beogradu

Na cenu dekorativnih radova uticaće, najpre, površina koja se radi ovom tehnikom. Metar kvadratni koji AG-Aaptacija izvodi dekorativnim masama iznosi 20 do 30 evra.

Učinite svoj dom posebnom oazom lepote i mira. Pozovite tim AG-Adaptacije na broj 0604492300 ili nam pišite na mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.