Pretraga

0604492300

Procena okvirnih troškova

Možemo Vam izračunati okvirnu cenu u zavisnosti od toga šta je Vama potrebno. Nakon što se uradi procena i kalkulacija najbolje je da nas pozovete ako imate još dodatnih pitanja ili nedoumica. Hvala Vam što ste nam ukazali poverenje.

Procena kalkulatora

Uz pomoć našeg kalkulatora možete okvirno proceniti troškove radova a zatim možemo organizovati sastanak kako bi se dogovorili ukoliko želite da AG-Adaptacija izvodi molerske radove za vas.

Cena gipsanih radova

Gips-kartonski radovi su završni radovi u enterijeru prilikom gradnje i adaptacije. Brza i jednostavno montaža gipsanih ploča skraćuje vreme izvođenja završnih radova – pregradni zidovi, spušteni plafon, police za knjige i dr. Spušteni plafon je funkcionalno rešenje koje vam omogućava sakrivanje starog oštećenog plafona ili estetskih detalja poput instalacija, cevi i sl. Cena gipsanog pregradnog zida zavisi od debljine i visine zida, te od izolacije u samom zidu. Cena spuštenog plafona uslovljena je oblikom podkonstrukcije, debljnom i vrstom gipsanih ploča te visinom plafona. Troškove gips-kartonskih radova jednostavno procenite unosom količine u kalkulator cena završnih radova. AG-ADAPTACIJA se specijalozovala u izvođenju ovakvih radova. Bez ustručavanja kontaktirajte nas!

Uz pomoć našeg kalkulatora možete okvirno proceniti troškove radova

Fasaderski radovi

Fasaderski radovi se odnose na postavljanje toplotne izolacije spoljašnjih zidova. Stiropor i kamena vuna koriste se najčešće za izradu demit fasade na porodičnim kućama. Međutim, razlikujemo i fasade od kamena, drvene fasade, staklene fasade i dr. Na porodičnim kućama fasada obično ima dekorativnu zavešnicu koja može biti od akrila, silikona i silikata. Fasadni sokl se oblaže ekstrudiranim stiroporom i završava dekorativnom emulzijom tipa Teraplast. Cena fasade po m2 zavisi od vrste i debljine izolatora, proizvođaču fasadnog sistema, površine objekte. Troškove fasaderskih radova procenite unosom količine u naš kalkulator. AG-ADAPTACIJA se specijalizovala u izvođenju ovakvih radova. Bez ustručavanja kontaktirajte nas!

Uz pomoć našeg kalkulatora možete okvirno proceniti troškove radova

Cena molerskih radova

Molerski radovi su jednostavan način za uređenje enterijera. To je skup završnih radova koja se izvodi prilikom novogradnje i adaptacije enterijera. Radovi započinju zaštitom nameštaja te pripremom podloge: pranje, struganje boje te gletovanje i brušenje zidova i stropa. Zavisno od namene prostorije, krečenje se može izvesti disperzivnim i poludisperzivnim bojama. Molerski radovi mogu da uključe dodatno i troškove lakiranja prozora, vrata i radijatora. Troškove molerskih radova jednostavno procenite unosom količine u naš kalkulator cena. AG-ADAPTACIJA se specijalozovala u izvođenju ovakvih radova. Bez ustručavanja kontaktirajte nas!

Uz pomoć našeg kalkulatora možete okvirno proceniti troškove radova

Rušenje i demontaže

Rušenja i demontaže odnose se na rušenje raznih konstrukcija i objekata te razne demontaže. Konstrukcije su najčešće od betona, gvožđa, cigle i drva. Prilikom rušenja postojećih objekata dolazi do rušenja svih etaža. Kod adaptacije enterijera ruše se pregradni zidovi, obloge zidova i poda, demontira se stolarija, uređaji, instalacije i dr. Ako se rušenjem utiče na statiku građevine potrebno je pre toga napraviti statički proračun te uvek sprovesti mere sigurnosti i zaštite. U troškove rušenja i demontaže treba uključiti odvoz šuta. Troškove rušenja jednostavno procenite unosom količine u kalkulator cena rušenja i demontaže. AG-ADAPTACIJA se specijalozovala u izvođenju ovakvih radova. Bez ustručavanja kontaktirajte nas!

Uz pomoć našeg kalkulatora možete okvirno proceniti troškove radova

Parketarski radovi

Parketarski radovi odnose se postavu podnih obloga. To su završni radovi u uređenju enterijera. Najčešće se za podne obloge u sobama koristi gotovi ili klasični parket ili laminat. Pre postave parketa potrebno je pripremiti podlogu (nivelacija podloge, isušivanje radi optimalne vlažnosti). Potom sledi postava gotovog ili klasičnog parketa koji zahteva brušenje i lakiranje. Cena postavljanja parketa po m2 zavisi od vrste parketa i pripremnim radovima. U troškove postavljanja parketa treba uključiti i postavu ivi;nih letvica. Troškove postave parketa jednostavno procenite unosom količine u naš kalkulator cena parketarskih radova. AG-ADAPTACIJA se specijalozovala u izvođenju ovakvih radova. Bez ustručavanja kontaktirajte nas!

Uz pomoć našeg kalkulatora možete okvirno proceniti troškove radova

Keramičarski radovi

Keramičarski radovi odnose se na postavljanje pločica u enterijeru i eksterijeru. Nekoliko uslova utiče na cene postavljanja keramike. Pre postavljanja pločica potrebno je pravilno pripremiti podlogu – stare pločice potrebno je skinuti sa zidova i poda te izravnati zidove i pod. Dodatni troškovi povezani su s postavom keramičkog sokla i bordura. Poslednja faza radova je fugovanje i ugradnja ugaonih lajsni. Keramičke pločice takođe se mogu koristiti za obradu stepenica. Cena keramike po m2 zavisi od dimenzija i formata pločica, načinu slaganja. Troškove postave keramike procenite unosom količine u naš kalkulator cena keramičarskih radova. AG-ADAPTACIJA se specijalozovala u izvođenju ovakvih radova. Bez ustručavanja kontaktirajte nas!