Pretraga

0604492300

Umetnost je najbolje što čovek sebi daruje

Gipsarski radovi

Želite eleganciju na svojim zidovima? Ako ste spremni za više od “običnog” sređivanja stana ili kuće, stručnjaci AG-Adaptacije uradiće najsavremenije gipsarske radove u unutrašnjosti vašeg objekta. Svaki zid ili plafon postaju priča za sebe ukoliko im dodate dekorativne elemente od gipsa, koji su pritom ekološki i savršeno bezbedni i zdravi za životnu okolinu.

Gipsarske radove u Beogradu prepustite profesionalcima u uređivanju doma. AG-Adaptacija ima dve decenije iskustva u moleraju i ostalim radovima na i unutar objekata.

Img 20220616 170104

Pozovite nas na broj 0604492300 ili nam pišite mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.
Bićemo tu da vam pomognemo da odlučite koja dekoracija će najbolje ići uz vaš prostor.

Krecenje 17.

Zašto gipsarski radovi?

Kao što smo naveli u nadnaslovu ove sekcije – Umetnost je najbolje što čovek sebi daruje. Ova davno izrečena fraza može da se primeni i u uređivanju stambenog prostora, jer je ova aktivnost za tim AG-Adaptacije zapravo umetnost. Savremenim alatima i davno uvežbanom veštinom stvoramo poseban stil na zidovima, koji će sa nameštajem i ostalim elementima u stanu činiti logičnu celinu.

Ništa se ne dešava bez razloga, pa tako ni uređivanje prostora ne treba prepustiti slučaju. Profesionalci AG-Adaptacije zadovoljiće najistančanije ukuse i najzahtevnije standarde u svim molerskim poslovima, sa posebnim akcentom na gipsarske radove koji su kruna prostornog uređenja.

Šta sve može da se napravi od gipsa?

Mnogo toga što će ulepšati dom i učiniti ga posebnim. Da četiri zida ne budu samo to, na raspolaganju su vam takozvani spušteni plafoni, pregradni zidovi, kao i kaskade, skrivena svetla, oblikovanje potkrovlja, svi ostali dekorativni elementi – krugovi, linije, talasi, šta god ste zamislili. Profesionalci AG-Adaptacije ne znaju za neizvodljivo i uklopiće svaki oblik u vaš prostor, bez obzira koliko ima kvadrata.

Ako vam je dosadilo da zid bude prosta ravna površina, uvek možete dodati neki oblik od gipsa, koji će mu dati notu otmenosti, atraktivnosti ili čak egzotike.

U svakom trenutku su stručnjaci AG-Adaptacije otvoreni za vaša pitanja i sugestije kod izrade gipsarske dekoracije. Pozovite nas na broj 0604492300 ili nam pišite mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com.

75.

Gipsarski radovi koje mi radimo

Pre svega, zbog referenci koje smo prikupili nakon više od 20 godina profesionalnog baljenja molerajem. Naš tim je spreman da odgovori na najkompleksnije i najrazličitije zahteve čak i kod mušterija sa istančanim ukusom. Dosad smo ulepšali na hiljade domova u Beogradu, što nas preporučuje za pouzdane partnere u uređivanju stana, kuće ili bilo kog prostora.

Preciznost

Svaki element od gipsa biće u milimetar precizno urađen

Brzina

Posao završavamo u najkraćem mogućem roku, po sistemu “ključ u ruke”

Pedantnost

Nema prljanja ni suvišnog posla nakon što tim AG-Adaptacije završi sa radovima

Gracioznost

Naši gipsarski radovi daće posebnu stilsku notu vašem domu ili kancelariji 

Ekonomičnost

Garantujemo da ćete proći jeftino u odnosu na kvalitet koji dobijete od naših stručnjaka za gipsarske radove

328999333 1852180085162857 4057013280585575469 N

Koliko koštaju gipsarski radovi?

Ovde ćemo izdvojiti orjentacione cene nekih radova po kvadratu, ali imajte na umu da one naposletku zavise od više faktora. Pre svega od zahtevane površine, mestu na kome se nalazi objekat i drugih konkretnih faktora kao što su materijali i dodatni detalji radova. Cene su prikazane u evrima, ali radove plaćate u dinarima po srednjem kursu NBS.

 • Spušteni plafoni sa potkonstrukcijom u dva pravca – 22 €
 • Vlagootporni spušteni plafoni sa metalnom potkonstrukcijom – 19 €
 • Spušteni lučni plafoni sa metalnom potkonstrukcijom – 28 €
 • Spušteni armstrong plafoni 60×60 sa metalnom potkonstrukcijom – 18 do 25 €
 • Spušteni plafoni otporni na požar sa metalnom potkonstukcijom – 25 €
 • Pregradni zidovi 50/75 sa metalnom potkonsrtukcijom jednoslojno obloženom gips-karton pločom od 12.5 mm – 20 do 22 €
 • Pregradni zidovi 50/100 sa metalnom potkonstrukcijom dvoslojno obloženom gips-karton pločom od 12.5 mm – 25 €
 • Pregradni zidovi 50+50/155 za veliku zvučnu izolaciju sa dvostrukom metalnom potkonstrukcijom – 30 €
 • Pregradni zakrivljeni zidovi sa metalom potkonstrukcijom sa obostranim oblaganjem – 33 €
 • Pregradni zidovi otporni na požar 75/100 sa metalnom potkonstrukcijom jednoslojno obloženom – 20 do 24€
 • Instalacioni vlagootporni pregradni zid 75/125 dvoslojno obložen – 30 do 35 €

Kako do AG-Adaptacije?

Jednostavno! Pozovite broj 0604492300 ili nam pišite mejl molerskiradovikrecenje@gmail.com. Naši stručnjaci biće na vašoj adresi u roku od 24 do 48 sati. Uradiće procenu i dati ponudu koja nije obavezujuća.

Na posletku, o svemu odlučujete VI! Mi smo tu da pomognemo i završimo posao, na bilo kojoj adresi na teritoriji Beograda.