Pretraga

0604492300

Ekonomičnost i efikasnost su maksime našeg delovanja

Profesionalni molerski radovi za svaki prostor u Beogradu

Imate stambene ili poslovne kvadrate koji jednostavno nisu funkcionalni? Da biste prostor prilagodili svojim potrebama najefikasnije rešenje su pregradni zidovi od gips-kartonskih ploča. 

Bilo da ih montiramo u vašem domu ili poslovnom prostoru, budite sigurni da će majstori AG-Adaptacije pregradnim zidovima u Beogradu privesti svaki prostor nameni.

Pregradni zidovi

Pozovite AG-Adaptaciju na broj 0604492300 ili nam pošaljite upit mejlom na adresu molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Img 20220309 142445 115004

Zašto odabrati pregradne zidove?

Pregradni zidovi montiraju se brzo i jednostavno, bez dodatnih građevinskih radova u vašem objektu. Oni su najekonomičniji način da podelite prostor u više delova. Nemojte razmišljati o prljavom poslu poput zidanja i malterisanja, kada za daleko manje novca i vremena možete imati kvalitetan zid od gips-kartonskih ploča.

Pogodni za sve vrste instalacija, poput električnih ili sanitarnih, pregradni zidovi su najbolji način da napravite više soba u svom stanu ili kući, ili da u poslovnom prostoru napravite veći broj kancelarija. Oni vam daju privatnost i komfor kao i ostali spoljašni zidovi u kući. Nećete primetiti razliku.

Takođe, u zidovima od gips-karton ploča mogu biti postavljeni izolacioni materijali koji će biti zaštita od zvukova i toplote ili hladnoće. Još jedna prednost ovakvih pregradnih zidova je laka demontaža, pa ih možete brzo i jednostavno ukloniti iz prostorije kada sledeći put adaptirate prostor.

Kako pravimo pregradne zidove u enterijeru?

AG-Adaptacija profesionalno se bavi montažom pregradnih zidova svih dimenzija i oblika. Za nas je ovaj proces odavno postao rutina, pa ćete biti iznenađeni koliko brzo ćete dobiti novi zid u svom prostoru.

Proces počinje postavljanjem metalne konstrukcije – jednostruke ili duple, a zidovi mogu biti sastavljeni od više slojeva, u zavisnosti od konkretnih potreba i mogućnosti. Savršeno jaki i stabilni, pregradni zidovi koje montira tim AG-Adaptacije mogu da ponesu i teže elemente poput slike ili police.

Potreban vam je baš ovakav zid? Pozovite nas na broj  0604492300 ili nam pošaljite upit mejlom na adresu molerskiradovikrecenje@gmail.com. Odgovor dobijate u najkraćem roku.

11

Prednosti ugradnje pregradnih zidova

Mnogo je razloga da prostor podelite pregradnim zidovima koje montiraju naši majstori. Izdvojili smo najvažnije:

Toplotna izolacija

koja se postiže kvalitetnim izolacionim materijalima u unutrašnjosti zida, dok smanjenje prostora olakšava održavanje temperature

Zvučna izolacija

poboljšanje zvučne zaštite je moguće za više od 15 dB

Nema pripreme

Kod pregradnih zidova nema priremanja podloge za gradnju

Adaptacija

Ako planirate da renovirate stan ili da sanirate oštećenja, elementi od gips-karton ploča su idelno rešenje

Brža montaža

Za jedan sat montiramo čak tri kvadratna metra pregradnog zida

Nema sušenja

Izuzetno efikasna montaža koja ne zahteva čekanje da se osuši malter kako bi se odradili završni radovi

Zdravi i ekološki

materijali sa IBO sertifikatom se koriste u izradi pregradnih zidova

Img 20220309 142409 115111

Šta još možemo od gips-karton ploča?

Stručnjaci AG-Adaptacije su mađioničari u svom poslu, pa je za nas gotovo sve moguće. Od gips-karton ploča izvešćemo apsolutno svaki detalj koji zamislite. 

Bilo da su to pregradni zidovi od poda do plafona, šankovi ili pregrade isprepletane policama i raznim oblicima, naši vešti majstori ispuniće svaki zahtev. Želite svetlarnik ili bilo kakav otvor na pregradnom zidu? Nema problema. Osim dekorativnih elemenata, postavićemo i utičnice i prekidače, sve što čini boravak u prostoriji jednostavnim u udobnim.

Cilj nam je da prostor bude funkcionalan i bezbedan, ali povrh svega i lep. Zato ulažemo dosta truda i vremena u postizanje najsavršenijeg izgleda svih elemenata koje pravimo od gipsa.

Cena pregradnih zidova

Koliko će vas koštati pregradni zidovi zavisi najpre od površine i materijala koji se koriste u njihovoj izradi. Cene nekih pregradnih zidova koje montira AG-Adaptacija možete videti OVDE, dok ćemo preciznu tarifu moći da odredimo nakon detaljnije procene.

Zato ne oklevajte, već pozovite stručnjake AG-Adaptacije u pomoć pri proceni. Naš telefon je 0604492300. U svakom trenutku nam možete poslati i upit mejlom na  molerskiradovikrecenje@gmail.com.

Kada ćete imati savršeni pregradni zid u svom domu, zavisi koliko nam se brzo javite. Naši majstori spremni su da budu na vašoj adresi na teritoriji Beograda u roku od 24 sata do 48 sati od vašeg prvog poziva. Jer su brzina i efikasnost sinonimi našeg angažovanja!