0604492300

Stiromax štedi energiju

STIROMAX STEDI ENERGIJU

Prateći svetski trend štednje energije i sve masovniju ugradnju termoizolacionih materijala kod nas, firma “Delfin A.G.” otpočela je proizvodnju građevinskog lepka Stiromax.
Stiromax je jednokomponentni,visokokvalitetni građevinski lepak namenjen, pre svega, lepljenju komponenata u sistemu termoizolacione zaštite. Koristi se za lepljenje ploča od polistirena ili mineralne vune na podloge od betona, opeke, siporeksa i maltera.Sledeći korak je lepljenje – utiskivanje staklene mrežice, a na kraju se nanosi završni sloj preko mrežice.
Stiromax se koristi za spoljašnju i unutrašnju izolaciju. Pre upotrebe rastvara se u vodi, a nanosi se na suvu i čistu podlogu.Proizvođač ističe da su zidovi na koje je posle obrađivanja Stiromaxom naneta podloga idealna površina za finalnu dekorativnu obradu.Stiromax je pakovan u višeslojne natron vreće od 25 kg i u plastificirane vreće od 4 kg.

© IT’S YOUR WORLD.BUILD IT.  Ag-adaptacija  Unestite osećaj svežine i relaksiranosti u vaš dom.Sa nama osvezicete vaš dom i doneti osećaj ugodnosti i sigurnosti. SNAGA JE U NAMA!

5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tabela sadržaja
Plafon od cigle

Cigla je jedan od najstarijih građevinskih materijala. Nekada su plafoni od cigle bili često u upotrebi, ali je danas situacija

Pozovite nas

Ako vam je potrebno profesionalno krečenje ili bilo koji molerski radovi, naš tim je spreman da ispuni svaku vašu želju, pozovite nas:

Kako da sacuvate drvene igracke?

Kako da sacuvate drvene igracke? Svi se sećamo drvenih konjića, lutki i kockica. Neki od nas ih i dalje čuvaju zbog njihove lepote i sentimentalne