Pretraga

0604492300

Stiromax štedi energiju

STIROMAX STEDI ENERGIJU

Prateći svetski trend štednje energije i sve masovniju ugradnju termoizolacionih materijala kod nas, firma “Delfin A.G.” otpočela je proizvodnju građevinskog lepka Stiromax.
Stiromax je jednokomponentni,visokokvalitetni građevinski lepak namenjen, pre svega, lepljenju komponenata u sistemu termoizolacione zaštite. Koristi se za lepljenje ploča od polistirena ili mineralne vune na podloge od betona, opeke, siporeksa i maltera.Sledeći korak je lepljenje – utiskivanje staklene mrežice, a na kraju se nanosi završni sloj preko mrežice.
Stiromax se koristi za spoljašnju i unutrašnju izolaciju. Pre upotrebe rastvara se u vodi, a nanosi se na suvu i čistu podlogu.Proizvođač ističe da su zidovi na koje je posle obrađivanja Stiromaxom naneta podloga idealna površina za finalnu dekorativnu obradu.Stiromax je pakovan u višeslojne natron vreće od 25 kg i u plastificirane vreće od 4 kg.

© IT’S YOUR WORLD.BUILD IT.  Ag-adaptacija  Unestite osećaj svežine i relaksiranosti u vaš dom.Sa nama osvezicete vaš dom i doneti osećaj ugodnosti i sigurnosti. SNAGA JE U NAMA!

5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tabela sadržaja
Cene stanova u Beogradu

Beograd, prestonica Srbije, oduvek je privlačio pažnju svojom raznovrsnom ponudom stanova. Nekretninski pejzaž grada nudi širok spektar opcija, od tradicionalnih

Pozovite nas

Ako vam je potrebno profesionalno krečenje ili bilo koji molerski radovi, naš tim je spreman da ispuni svaku vašu želju, pozovite nas:

Penasto Staklo Kao Izolacija 2
Penasto staklo kao izolacija

Jedan od najboljih termo i zvučnih izolacionih materijala je svakako penasto staklo. Šta je penasto staklo i na koji način se dobija, kao i koje

Vila Na Senjaku Spoljasnji Radovi 720x820
Vila na Senjaku

Vila Na Senjaku Elektro Radovi Vila Na Senjaku 3 Vila Na Senjaku 2 Vila Na Senjaku Vila Na Senjaku Vrata (1) Vila Na Senjaku Unutrasnji