0604492300

SNOVI U BOJI – Koju boju vam preporučujemo?

Hladno piće osvežava vaše telo, a AG-ADAPTACIJA  osvežava vaše zidove.

Jesen je idealno vreme da pronađete inspiraciju u prirodi i unesete je u svoj dom.

Ovo godišnje doba je poznato po bundevama, požutelom lišću, obilju voća i povrća i eksploziji toplih boja.

Kako vas inspiriše jesen?

Želeli biste  da obojite zidove spavaće sobe jačim bojama.
Koju boju vam preporučujemo?

U spavaćim sobama zidovi su manje izloženi prljanju i mehaničkim opterećenjima.
Zato savetujemo Spektra boju za unutrašnje zidove koja se pere,sa tom bojom zidovi ce imati dovoljno dobru propusnost za paru. Krecenje

Saveti
1. korak:Sa površine zidova prvo treba odstraniti prašinu, nevezane deliće i drugu nečistoću. Stare premaze koji se ljušte treba skinuti do tvrde podloge.

Preporučujemo impregniranje Spektra akrilnom impregnacijom da bi se izjednačila moć upijanja starih i popravljenih površina, i po potrebi glađenje Spektra kitom za unutrašnje površine.

2. korak:Na tako pripremljenu podlogu treba naneti valjkom ili četkom dva sloja Spektra boje za unutrašnje zidove koja se pere. Vreme sušenja pojedinačnih slojeva pri temperaturi 20 C i vlažnosti vazduha 65% je od četiri do šest sati.

© IT’S YOUR WORLD.BUILD IT.  Ag-adaptacija  Bez obzira da li ste pristalica prirodnih ,jednostavnostavnih intezivnih ili veselih boja i sara,AG-ADAPTACIJA  iz naseg zacaranog kruga ce ispuniti svaku vasu zelju. SNAGA JE U NAMA!

5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tabela sadržaja
Plafon od cigle

Cigla je jedan od najstarijih građevinskih materijala. Nekada su plafoni od cigle bili često u upotrebi, ali je danas situacija

Pozovite nas

Ako vam je potrebno profesionalno krečenje ili bilo koji molerski radovi, naš tim je spreman da ispuni svaku vašu želju, pozovite nas: