Pretraga

0604492300

Profesionalizam

Tražite Firmu kojoj možete verovati da može da završi svoj molerski posao?

Ne morate više da gledate!

U Ag-adaptaciji profesionalni moleri su ovde da odgovore na vaša pitanja, mogu da vam pomognu da definišite svoje ciljeve i da vam pruže vrhunske usluge za završetak molerskog farbarskog posla koji imate na umu. Za stvaranje novog izgleda vašeg doma koristimo samo najkvalitetnije boje, najnoviju tehnologiju i profesionalne molere.

Obnovite ih najnovijim trendovima u bojama vaše domove, stvarajući im prelep stil u vašem enterijeru, ili obnovite izgled kuće svežom bojom koja će izgledati ponovo novo.

Šta je ključ uspeha naše firme?

Za ovih 20 godina, koliko postojimo, uspeli smo da stvorimo respektabilnu firmu. Ipak, moram da nagalasim da to i nije bilo previše teško, trebalo je samo poštovati tri bitne stavke kvalitet, kontinuitet i cenu. Ja sam jedan od pobornika sledeće teze: cena je bitan faktor, ali nije najvažnija.

Mi smo nastojali i uspeli da objedinimo te tri stavke, i to je suština našeg poslovanja: za određene pare dobićete najbolji kvalitet. Znači, ima jeftinijih i kvalitetnijih radova, ali naši su apsolutno prilagođeni ceni. Naravno, kontinuitet se podrazumeva.

Moram da napomenem da je ova firma nastala od 100 odsto privatnog teškog zaradjenog kapitala, bez ikakve pomoći države,

I to mi je i bila želja – da napravim pravu srpsku privatnu firmu koja pošteno posluje sa svojim zaposlenima i sa klijentima. Shvatili smo kroz rad da ako neko hoće da opstane u ovako oštroj konkurenciji, ne može samo da se zadovolji time što će poštovati neke stvari koje se podrazumevaju.

Mora da ponudi i kvalitet više. Postoje i podfaktori: preciznost, ljubaznost, dodatne usluge i načelo da reč “ne” ne postoji za poslovne partnere. Specifičnost naše firme je  da imamo stručnu službu za savete. Naši stručnjaci izlaze besplatno na teren i dele savete.

U firmi AG-ADAPTACIJA shvatamo koliko je važno vaše okruženje. Bez obzira da li je reč o unutrašnjosti vašeg doma ili spoljašnosti vašeg poslovanja, sveži slojevi boje mogu transfomisati vaš prostor, stvoriti lepo, prijatno okruženje i predstaviti odraz sebe u spoljnem svetu. Imajući ovo na umu, cilj nam je da pružimo vrhunske usluge stambenog i poslovnog krečenja za vlasnike kuća i firmi.

Što se tiče nase usluge krečenja, znamo da ne očukujete ništa dobro osim najboljeg – i to je ono što ovde možemo da vam pruzimo.

KONTAKTIRAJTE NAS!