Pretraga

0604492300

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Svi tekstovi koji se pojavljuju na ovom sajtu, kao i sve fotografije (ukoliko nije naznačeno drugačije) potpuno su autorski i isključivo se nalaze u vlasništvu www.krecenje.net koja na njih ima sva prava. Na kreiranju ovog sajta stalno radi iskusni tim profesionalaca veb programera i veb dizajnera.

Svaka zloupotreba tj. korišćenje navedenog materijala van odredjenih pravila i uslova biće predmet zvaničnih zakonskih intervencija. Tekstovi ili delovi tekstova, fotografije ili delovi fotografija mogu se koristiti samo uz saglasnost i dozvolu www.krecenje.net.

Uslovi Korišćenja:

U slučaju preuzimanja tekstova ili delova tekstova, fotografija ili delova fotografija objavljenih na sajtu www.krecenje.net u štampanim medijima obavezno se mora navesti izvor u formi: preuzeto sa www.krecenje.net

U slučaju korišćenja pomenutog materijala na radiju ili televiziji obavezno se mora u usmenoj formi navesti izvor i to punim imenom sajta.

Ukoliko se navedeni materijal koristi na drugim sajtovima obavezno se mora navesti u formi: izvor: www.krecenje.net uz obavezu da to bude aktivan link.

Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas bez ustručavanja

Goran Arsenić

Telefon: 011/24-92-300
Mobilni: 060/44-92-300
Mobilni: 064/42-42-959

Jovan Spasić

Mobilni: 063/20-99-93