Pretraga

0604492300

Odgovaramo na Vaša pitanja

Dobrodošli!

Oduševljeni smo što razmatrate AG-ADAPTACIJU za Vaš sledeći molerski projekat i nadamo se da ćemo se lično sastati kako bismo ragovarali o Vašim zahtevima i kako možemo da ih ispunimo a ovde ćemo vam odgovoriti na neka bitna pitanja. Molerski projekti oduzimaju znatnu količinu vremena, novca, truda i resursa, pa je uvek pametno paziti pre nego što donesete konačan izbor. Korisnička usluga je temelj naše firme. AG-ADAPTACIJA posao je zasnovan na preporukama i 100% zadovoljstvo naših kupaca je najvažnije za nas kontinuirani uspeh. Nadamo se da ćete nas pozvati u Vaš dom da razgovaramo o Vašem sledećem projektu.

Želimo da Vaš životni prostor ulepšamo bojama po Vašem izboru-bilo za komercijalne ili stambene prostore. Posvećeni smo vam, osiguravajući da vam pružimo dobro okrečenu i kvalitetnu završnu obradu na koju vaša porodica može da se ponosi godinama koje dolaze. Posvećeni smo pružanju jedinstvenog i korisnog molerskog iskustva.

Nas posvećeni tim ponosi se pružanjem okruženja koja su zaista inspirativna-prelepi životni prostor po najvišim standardima, prilagodjeni našim specifičnim zahtevima boje. Verujemo da bi Vaše molersko iskustvo trebalo da bude ugodno i korisno, a nas cilj da Vam pružimo vaš novi unutrašnji ili spoljašnji okrečeni prostor i da premašimo Vaša najveća očekivanja.

Stupite u kontakt sa AG-adaptacijom već danas popunjavem Vašeg zahteva za besplatnu procenu radova. Bićemo u Vašem domu u kratkom vremenskom roku.

Krečenje enterijera može biti zastrašujući zadatak.Većina ljudi bude frustrirana razmišljanjem o troškovima i neredu! Ovde stupaju moleri iz firme AG-ADAPTACIJA! U AG-ADAPTACIJI zauzimamo metodičan pristup molerskim radovima. Naš posao krečenja farbanja enterijera shvatamo ozbiljno, tako da se možete neograničeno zabavljati u svome divnom stanu/kući/poslovnom prostoru.

Naš tim profesionalnih molera vrhunski je vešt u unapredjenju lepote Vašeg doma. Svaka kuća ima svoju ličnost. Zamislite da odete na sastanak noseći naboranu košulju. Zvuči prljavo, zar ne? E, to je upravo ono što se dogadja sa zidovima za nekoliko godina. Molersko farbarski tim AG-ADAPTACIJA poseduje stručnost u brizi o svim okrnjenim zidovima, plafonskim zakrpama i neravnomernim radovima.

AG-ADAPTACIJA je Vaše sve na jednom mestu za sve profesionalne usluge farbanja!

Konsultacije i izbor boja

Da li je Vaš dom spreman za preobražaj? Da li ste pod stresom zbog šeme boja vaše kuće koja predstavlja vaš stil? Neka vaše brige ostanu po strani, jer će nas stručni tim savetnika za boje blisko saradjivati sa vama na obnovi vašeg prebivališta iz snova.

Šematski pristup vašem celom životu

Kada započnemo projekat-radove, pružamo sijaset usluga unutrašnjeg krečenja i farbanja. Naši profesionalni moleri pobrinuće se da cela vaša kuća ima nesmetan protok zidnih slika. Pažljivo pazimo na prelazak boja u susednim prostorijama kako bismo kohezivno povezali prostor.

Demonstracija u boji za vaše zadovoljstvo

Svi imamo prepreke kako će boja izgledati sa nameštajem i sunčevom svetlošću koja prodire kroz prozor. Budite sigurni, jer nudimo besplatnu demonstraciju boja na zidu kako bismo eliminisali sve nesigurnosti u izboru pogrešne boje.

Naš proces untrašnjeg krečenja, molerskih radova i moleraja.

U AG-ADAPTACIJI ne kompromitujemo kvalitet radova!

Verujemo u činjenicu da metodička priprema dovodi do zapanjujućih rezultata!

  • Proces unutrašnjih molerskih radova i krečenja započinjemo detaljnim radnim nalogom.
  • Nas nadzornik je svakodnevno prisutan na licu mestu kako bi osigurao kvalitet rada.
  • Pre nego što započnemo postupak krečenja i molerskih radova, podove parket keramiku i sav nameštaj pokrivamo recikliranim najlonom i zaštićujemo po potrebi karton rolnom tako da na vašim stvarima nikada nema oštećenja.
  • Naši profesionalni moleri izuzetno pažljivo tretiraju prozore kako bi izbegli bilo kakave mrlje od boje na staklu.
  • Za svaku prostoriju koordiniramo sa mušterijama i pružamo uzorke boja kako bi odabrali prave nijanse.
  • Zidnim bojama je potrebna glatka površina za optimalno prijanjanje. Naš tim profesionalnih molera krpi i brusi zidove pre nego što započne proces unutrašnjeg krečenja i farbanja.
  • Dodatnu pažnju obraćamo na oštećene zidove. Naši moleri mogu da poprave pukotine, ogrebotine i mrlje na zidu pre nego što nanesu novu boju. Vešto nanose kitove i podlogu kako bi dobili besprekornu završnu obradu.
  • Naš posao se ne završava nakon krečenja zidova. Pazimo da se nameštaj vrati na svoje mesto kako biste dobili savršeno okrečen stan/poslovni prostor/kuću.

ZAŠTO ODABRATI AG-ADAPTACIJU?

Dajemo detaljnu procenu i obim radova pre preduzimanja projekta kako bismo izbegli bilo kakva odstupanja u buućnosti. U firmi AG-ADAPTACIJA nudimo konkuretnu cenu i time se hvalimo kao i kvalitetom pružene usluge, tako da ne treba da mnogo razmišljate pre nego što iskoristite naše usluge.

Naš tim sa vlasnikom i timom profesionalnih molera mogu započeti posao u veoma kratkom roku. Mi smo profesionalci koji cene vreme! Kada obećamo datum završetka radova/projekta pridržavamo se svoga gradjevinskog rasporeda plana i posao završavamo u predvidjenom roku. Naši profesionalni moleri su vešte zanatlije sa velikim radnim iskustvom. Koristimo visokokvalitetne materijale sa svim potrebnim izdatim atestima i redovno ažuriramo obnavljamo sve naše alatke mašine kako bismo postigli idealnu završnu obradu.

Poslednji radni dan koji provedemo na objektu pružamo obilazak naših radova našim klijentima kako bismo bili sigurni da su ispunjena sva njihova očekivanja.

ZADOVOLJSTVO KUPACA JE NAŠ GLAVNI PRIORITET !

Unutrašnje krečenje može vaš dom trenutno preobraziti iz lošeg u predivno okrečeno domaćinstvo. Uz naše vrhunske usluge krečenja enterijera, sve što treba da uradite je da nas pozovete, a zatim sednete i da se opustite. Naše je  da vam pružimo visokokvalitetnu uslugu krečenja enterijera.

AG-ADAPTACIJA nudi izvaredne usluge krečenja koje mogu u potpunosti poboljšati eleganciju vaše kuće, stana ili kancelarije! Krečenje je naša snaga. I ponosimo se pretvaranjem vašeg skromnog prebivališta u prelepo mesto vaših snova.

Naši profesionalni moleri sa iskustvom pružaju besprekornu završnu obradu koja ce učiniti da vaša kuća blista!

Sa velikim iskustvom od preko 20 godina, naši moleri nude najbolje usluge u gradu.

Krečimo sve moguće prostore, od komercijalnih zgrada do krečenja i naglavanja pojedinih zidova u stanovima.

Oblik i veličina vaše zgrade nisu nam bitni, nas čarobni napitak u boji može sve da ulepša i stvori WOW efekat !

MISIJA

Kao izvodjači krečenja i stručnjaci za boje u stambenoj i komercijalnom industriji, posvećni smo pružanju potpunog zadovoljstva našim klijentima. Premašujemo očekivanja za isporuku impresivnog proizvoda, neupitne vrednosti, blagovremene prodaje i efikasne komunikacije, sve sa osećajem hitnosti.

Pridržavanje ove misije stvara i jača odnose izmedju nas i naših klijenata.