Pretraga

0604492300

Garancija kvaliteta

Kvalitet pre svega!

Za AG-ADAPTACIJU nikad nema iznenadjenja. Nudimo Vam pouzdano i kvalitetno izvodjenje radova, tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala. Uvek uradimo ono sto obećamo. Mi smo firma koja ima kulturu poštovanja. Poštovanje za naše zaposlene. Poštovanje za Vas, naše klijente. Poštovanje za naše partnere. Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo. Težimo konstantnom usavršavanju.

Verujemo da uvek ima mesta usavršavanju našeg rada, naše komunikacije sa klijentima, načina za izgradnju dugoročnih poslovnih odnosa. Izmislite svoja pravila ali neka budu sa stilom i poznavanjem, jer svaki je stan ogledalo ljudi koji u njemu žive i borave i samo Vi možete u svom domu ostvariti ugodjaj koji vam najviše odgovora. Na Vaš poziv dolazimo kod Vas i na osnovu tačne mere (nacrta stana, poslovnog prostora) izradjujemo ponudu BESPLATNO.

Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim mašinama i alatima. Prednost mašinskog gletovanja, šmirglanja i krečenja je što se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najviši nivo. Kvalitetna usluga je najvažnija u ovom poslu. Ne može se biti konkurentan na tržištu bez kvaliteta. Radnici su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom što garantuje kvalitet, koji nam je uvek na prvom mestu. Da bi Vam radovi prošli još bezbolnije nudimo svoje usluge čišćenja tako da svoj prostor nalazite u stanju kakvog ste nam predali.

NAŠ MOTO JE BRZO I ČISTO!

Maksimalnu pažnju posvećujemo zaštiti od prljanja i što kraćem vremenu završetka radova. Posedujemo vrhunske majstore sa višegodišnjim iskustvom. Čišćenje prostorija nakon izvedenih radova. Po završetku radova, ukoliko se u objektu nalazio namestaj, vratićemo ga na svoju poziciju. Kompletan alat i materijal će biti uklonjeni iz objekta, a površine grubo očišćene. Posle naših radova potrebno je uraditi osnovno čišćenje. Kao sto je opšte poznato, svi jedva čekaju da majstoru ‘vide ledja’. Kad pomislite na krečenje, već se hvatate za glavu jer morate da trpite majstore u kući, a sama pomisao na čišćenje posle njih Vas dovodi do ludila…

Zato je naš moto : BRZO i ČISTO!

Maksimalnu pažnju posvećujemo zaštiti od prljanja i što kraćem vremenu završetka radova. Posedujemo vrhunske majstore sa višegodišnjim iskustvom koji sa lakoćom savladjuju svaki problem koji se javi u samom izvodjenju radova. Na Vama je samo da se odlučite šta bi ste želeli, sve ostalo je naša briga. Dugoročni cilj firme je generalno povećanje gradjevinskih radova i stvaranje uspešne poslovne saradnje sa svim našim klijentima.

Zadovoljan kupac je naš IMPERATIV!